Martina Hudečková intimně o vztahu s o 30 let starším Jurajem Herzem: O jeho slabosti pro macatější zadky a chvílích, kdy musí mlčet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Martina Hudečková intimně o vztahu s o 30 let starším Jurajem Herzem: O jeho slabosti pro macatější zadky a chvílích, kdy musí mlčet

Juraj Herz se svojí partnerkou Martinou Hudečkovou na milované chalupě v jižních Čechách.
Juraj Herz se svojí partnerkou Martinou Hudečkovou na milované chalupě v jižních Čechách. (Aha! – Marek Hofman, ara)

Jaké to je, když vás nesmlouvavě sbalí o třicet let starší slavný muž? Když vás ještě před pozváním na rande políbí? Když se mu líbí, že vaše pozadí není zrovna katalogové? O tom všem se velmi detailně rozpovídala herečka a dabérka Martina Hudečková (51), kterou sbalil dnes osmdesátiletý režisér Juraj Herz.

Už patnáct let tvoří pár. Klape jim to, přestože je dělí tři dekády. Martině Hudečkové (51) změnil režisér Juraj Herz (80) před patnácti lety život. Tehdy pětašedesátiletý muž, protřelý životem, se rozhodl, že herečku dostane a jak si umanul, tak se stalo. A z vyprávění Martiny pro aktuální vydání Blesku pro ženy vyplývá, že to neměl kdovíjak těžké.

Jejich seznámení vlastně proběhlo tak trochu v poklusu. „Měl prostě jasno, šel si za svým tvrdě a naprosto mě strhl s sebou. Nakonec on mi to řekl jasně: Miláčku, já nemám tolik času. Já musím vědět, co chci, a rychle,“ vzpomíná Hudečková s tím, že první jiskra přeskočila při natáčení Habermannova mlýna. Tehdy ji Herz při míjení políbil na úzké lásce a následně jí oznámil, že půjdou na rande. Nezmohla se na odpor, a tak šli. Martina se prý předem dobře připravila, aby si měli o čem povídat. Jenže…

„Po deseti minutách hovoru jsem pochopila, že jsem měla věnovat víc času svému zevnějšku. Že jsem si měla vlasy víc nakadeřit, mejkap zvýraznit a ne řešit, o čem budeme mluvit,“ vzpomíná Martina, podle které neměli problém od začátku najít společné téma.

Jurajovi se Martina prostě líbila, se vším všudy. A chtěl ji mít. „On se asi díval už dřív. Byl tehdy bez stálého vztahu, navíc tíhne k těm baculatějším holkám, tak jsem ho zaujala. Chápete to, já, která celý život maskovala zadek pod sukněmi, a najednou hrál pro mě!,“ směje se Hudečková.

Harmonii ve vztahu asi prospívá i to, že o vedoucí roli ve vztahu mají oba aktéři jasno. Juraj prostě velí. „Nejtěžší je stát za Jurajem, i když s něčím nesouhlasím. Na veřejnosti mlčím a až doma mu řeknu, co se mi nelíbí. Ale nikdy bych nepodryla jeho autoritu, vysvětluje Hudečková, která si věkový rozdíl dokonce pochvaluje. A nejen kvůli tomu, že má doma zkušeného a moudrého chlapa. „On moje vrásky neuvidí tak rychle, protože v porovnání s jeho na tom vždycky budu líp,“ usmívá se spiklenecky herečka, která posle svých slov stále bojuje s pořádnými výkyvy váhy (až 17 kg), a proto se chystá na dietu.





Přečtěte si
babapsi
30. 3. 2015 • 17:50

asi tak, žvanit nesmysly jako hudečková, to už chce nějaké ikvé!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.