Děsivé podezření: Gross měl být otráven těžkými kovy! Proto teď bojuje o život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Děsivé podezření: Gross měl být otráven těžkými kovy! Proto teď bojuje o život

Stanislav Gross cestou k lékaři.
Stanislav Gross cestou k lékaři. (Aha! - Zbyněk Pecák)

Bývalý předseda vlády a zázračný podnikatel Stanislav Gross (45) trpí děsivou amyotrofickou laterální sklerózou (ALS), která pomalu požírá jeho tělo. Teď se však objevila informace, že může jít o následky takzvané dřímající otravy, kterou měly způsobit těžké kovy.

S překvapivou informací přišel nepříliš známý web neovlivni.cz, který tvrdí, že podezření na otravu mu potvrdili dva lidé z okolí expremiéra. Ten si navíc podle stránek nechal udělat analýzu vlasů, v nichž se našel neobvykle vysoký obsah těžkých kovů. Gross prý měl mít podezření na otravu už v době, kdy mu lékaři diagnostikovali problém související s ALS.

Pravdou je, otravě těžkými kovy odpovídají problémy, se kterými v současné době expremiér bojovat. Podle toxikologa se navíc taková otrava zpravidla projeví až po velmi dlouhé době. Mezitím se však kovy usazují v kostech, ledvinách, mozku a poškozují imunitní systém.

Web navíc tvrdí, že jeho zdroj jim prozradil, že Gross měl podezření, že byl otráven ještě v době, kdy byl premiérem České republiky. Kdo by mu měl jed podat a jak, není vůbec jasné.

Jen divoká spekulace?

Celá kauza se zdá popravdě trochu podivná, neexistuje jeden jediný svědek, web nezveřejnil žádné jméno svých zdrojů, Gross ani jeho rodina v tomto směru nekomunikuje. A navíc, na konci svého šokujícího článku web dodává, že těžké kovy se mohou dostat do těla přirozenou cestou – protože jsou všude kolem nás.

Autor:  ph

Přečtěte si
mekanik
28. 3. 2015 • 16:53

jj ale málo

ararat
28. 3. 2015 • 09:32

to napáchal,to je pravda,pro mě by bylo přijatelnější,aby byl zdráv a řádně potrestán,třeba i na několik let,ale smrt,tak tomu opravdu nepřeji a nepřeji ji nikomu

dzambulka007
28. 3. 2015 • 09:10

Takže místo hajzla Grosse by to odnesl nevinný člověk? Ty musíš být také pěkná zrůda.

anezat
27. 3. 2015 • 22:53

Nic ve zlém, ale jiní napáchali (mám takový pocit) mnohem horší věci a zatím se poctivým lidem jen vysmívají, nestydí se to říkat ani před kamerami. Snad si to vyberou v příštích životech. Gross měl asi jako premiér mít ve svém personálu "ochutnávače", jako to mívali panovníci. Inu, vracíme se pomalu ale jistě do doby starověku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.