Trápení Jorgy Kotrbové (67): Dluhy, ostuda, zákazy vstupu! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Trápení Jorgy Kotrbové (67): Dluhy, ostuda, zákazy vstupu! Co se děje?

Jorga Kotrbová jako Zlatovláska s Petrem Štěpánkem.
Jorga Kotrbová jako Zlatovláska s Petrem Štěpánkem. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Taková ostuda! Dcera bývalých hereckých manželů Jorgy Kotrbové (67) a Zdeňka Žáka (62) odmítla zaplatit účet v hospodě, a slavní rodiče aby se teď hanbou propadli. Na všech dveřích restaurace v severočeské obci Hajniště totiž visí cedule, že Julie Žáková a její partner jsou v lokále nežádoucí!

„Nechceme je tady, tohle je přece sprosté chování,“ řekla deníku Aha! spolumajitelka restaurace U Nádraží Lada Kotláriková (31) a vysvětlila, jak se věci seběhly. Julie bydlí nastálo kilometr od Hajniště na matčině statku v Ludvíkově pod Smrkem s místním starousedlíkem Jiřím Novákem. Právě s ním má půlroční dcerku.


„Kosťovi, tak se tady Novákovi říká, zemřel otec a u nás v restauraci, protože v Ludvíkově žádná není, si objednali pohřební hostinu,“ popisuje hostinská s tím, že se tam vystřídalo asi 30 lidí. „Jedli, pili, opili se, byli na mě potom i děsně sprostí. Když jsem na nich chtěla zaplatit účet asi 6000 korun, řekli že, žádný nemají, a proto ho ani nezaplatí. Oni ho ale původně na stole měli a sbalili ho, to vím jistě,“ pokračuje Kotláriková.Juliina matka Jorga prý o ničem nevěděla, protože odešla brzy. „Byla vždycky velmi milá a slušná. Vždycky, když z Prahy přijela autobusem, stavila se nejdřív u nás a dala si svůj oblíbený katův šleh,“ prozradila spolumajitelka. Od incidentu, od kterého uběhl už minimálně rok, se prý herečka ale v hospodě už neobjevila. „Myslím, že paní Jorga o tom, že tu Kosťa nezaplatil, ani neví. Nechodí sem asi jenom proto, že jí to doma vysvětlili jinak a zloděje udělali z nás. Opravdu nevím,“ dodala Kotláriková. A co na to samotná představitelka legendární Zlatovlásky? „Nezlobte se, já se k ničemu vyjadřovat nebudu,“ řekla Aha!. A nevyjádřil se ani nikdo další z rodiny.



Přečtěte si
ararat
28. 3. 2015 • 08:54

jen se neboj stáří,občas tě mládí urazí,budou tebou pohrdat,budou ti nadávat a možná vyčítat,že vypadáš HROZNĚ,jak tady píše oxallis-turbo -spring1 neboj bude to brzy...

ararat
28. 3. 2015 • 08:49

tebe nevidíme,a také vypadáš HROZNĚ

ararat
28. 3. 2015 • 08:48

Nejsem homosexuál, tak si dej odpich!!! to nejsi TASSHISPRING1 páš jsi babizna ulízla a mozeček přilízlej jak Hitlerova ofinka a co z toho vyplývá,že jsi na tom ještě hůře než nějaký homosexuál,to se skryje,ale to jak píšeš,to je jako otisky prstů,tak se shazuj,ztrapňuj,a dělej ze sebe ještě většího blbečka než jsi byla před tím než tě smázli,,svůj rukopis ale nesmázneš i kdyby jsi se tady chtěla převtělit za krysu tasshi-oxallis

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.