Diana Kobzanová skrývá svou dceru: Podivná hra s fotkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Diana Kobzanová skrývá svou dceru: Podivná hra s fotkami!

Diana zatím na fotkách ukázala jen kousek své dcerky.
Diana zatím na fotkách ukázala jen kousek své dcerky. (Foto Facebook)

Za chvíli to bude rok, co modelka a moderátorka Diana Kobzanová (32) sekla v Česku s prací a odešla do Kanady za svým přítelem, hokejistou Michaelem Frolíkem (27). Nikdo, až na její nejbližší, tehdy netušil, že je těhotná. Diana pak za oceánem v klidu odnosila pod srdcem svého prvního potomka a na začátku prosince porodila. Jenže od té doby neustále mlžila.

Nechtěla potvrdit, že se stala maminkou, nechtěla cokoliv komentovat! Až v posledních týdnech hradbu mlčení prolomila. „Má dcera se jmenuje Eleanora,“ vzkázala Diana z Kanady. Fotku své dcerky zatím neposkytla, ale postupně nás zásobuje snímky, na nichž je alespoň vidět její kousek. Jde o fotky z Floridy, kde byly obě holky na dovolené. A kde se mimo jiné potkaly se zpěvačkou Martou Jandovou (40) a její rodinou, kteří tam také byli nabírat síly.

A kdy tedy Diana ukáže svoji dcerku celou? „Nezlobte se, ale už několik měsíců žiju v cizině! Opravdu někoho můj život zajímá?“ napsala magazínu Aha! TV. „Určitě někdy přijedeme, ale teď je ještě čas,“ dodala Kobzanová. Spekuluje se nad tím, že Diana a Eleanora přiletí do Česka v květnu, kdy u nás bude probíhat hokejové mistrovství světa.



Přečtěte si
b.r.s.a
28. 3. 2015 • 15:18

Ona dělá jako by měla jediná mimino , jako by to byl zázrak ,ale je pryč a až tak moc to nikoho nezajímá.Samozřejmě člověk na mimčo koukne , většinou jsou všechna pěkná , ale není tady a už vůbec to není žádná VIP. To Gott se s nima netajil a každej to bere tak jak to je , úplně normálně. Ale tohle ??? slepice .....

goldsteinicik
28. 3. 2015 • 09:22

"Lůno" matky Kobzanové jsme měli možnost před lety vidět všichni Zdravé dítě ji přeju, ale zcela upřimně jeho fotka-.vzhled je mi úplně jedno.

nicnezpravda
27. 3. 2015 • 13:19

Kobzanová ukázala před mnoha lety víc než by kdy bylo veřejně vhodné,má pravdu,že už by raději neměla ukazovat vůbec nic,stydlivka jedna

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.