Co ve Výměně manželek neukázali: Jak pokračuje nenávist | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Co ve Výměně manželek neukázali: Jak pokračuje nenávist

Výměna manželek plná emocí!
Výměna manželek plná emocí! (Foto: Reprofoto TV Nova)

Ani honorář 50 tisíc korun neotupil nenávist mezi pořádkumilovnou Janou (30) z Příbramska a špindírou Monikou (30) z Prahy. Přestože od natáčení prvního dílu sedmé série Výměny manželek uplynuly už dva roky, nemohou si její aktérky stále přijít na jméno.

Po premiéře na Nově vytáhla do boje Moničina tchyně Vladislava. Rozhodla se hájit svou snachu, jejíž domácnost – jak bylo vidět na obrazovce – překypuje špínou a nepořádkem. Nejen Janu nejvíc šokovala dětská postýlka. „Tam je hovínko?“ ptala se po příchodu do Moničina bytu. „Ta postýlka mě fakt dostala. V polštářku bylo nazvraceno – byl to zaschlý rohlík nebo něco takového,“ otřásá se ještě dnes odporem čistotná Jana. Desetidenní natáčení pro ni bylo peklem...

„Než nás štáb před příjezdem Jany vyhodil na několik hodin z bytu, tak měla holka v postýlce banán. Asi víte, jak vypadá banán po šesti hodinách... Nebylo to hovínko ani zvratky,“ zapřísahá se tchyně Vladislava, která žije ve společné domácnosti se svým synem, snachou a třemi vnoučaty. Vysvětlení má i pro popelník přetékající nedopalky: „Mladí v bytě nekouří, ale protože si někdo ze štábu chtěl zapálit, tak jsme jim tam dali popelník...,“ řekla deníku Aha! Moničina tchyně. Na štáb svádí i bordel ve skříni s oblečením. „Jana spala v mém pokoji, takže jsem si musela narychlo přemístit svoje věci. Nacpala jsem je do skříně, kam se nemohly vejít,“ obhajovala se. „Neříkám, že jsme bezchybní, ale to, co udělali z nás a mé snachy, jsem obrečela. Jsme tam jak největší špíny,“ dodala paní Vladislava.



Přečtěte si
kellylucka
27. 3. 2015 • 21:09

tak mě je 24 let, s přítelem bydlím od 18 a v 21 se mi narodil syn a vařím i přes týden, navařím si sice většinou na dva dny abych se mohla věnovat synovi. uklízím každý den - umejt vanu, vyluxovat a prostě poklidit, vrátit všechno na svý místo a vytírám aspon 2x týdně. to je spíš o povaze než-li o věku.

jozefe
27. 3. 2015 • 20:16

Té ženské si seru do hnízda kterým mužů odebrat aj děti.

reiner
27. 3. 2015 • 12:30

Jje fakt, že dnes holky nevaří, protože muž i děti se na oběd stravují venku. Ze zkušenosti ale vím, že po návratu domů jsme měli všichni hlad. Vařila jsem většinou teplé večeře, protože konzumovat uzeniny se věčně nedalo (a to byly ještě v té době jedlé). Ani se nedivím, že většina mladých domácností žije od výplaty k výplatě.Ony všechny ty mekáčské výtvory něco stojí a hlavně zdraví neprospívají. Za peníze navíc a trochu námahy by měli výbornou večeři a ještě ušetřili. A k tomu pořádku - záleží na výchově. Měli jsme dva kluky v bytě 2+1 a všude byl pořádek.

aspirka
26. 3. 2015 • 16:12

A mám i daleko mladší kamarádky a všechny každý den uklízí a vaří rodině jídlo ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.