Psycholog vysvětluje: Proč chtějí missky sportovce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Psycholog vysvětluje: Proč chtějí missky sportovce?

Aneta Vignerova
Aneta Vignerova (Martin Hykl / Aha)

„Mám svého přítele, kterého nade vše miluji a v žádném případě po soutěži neopustím,“ hlásala během finálových večerů České Miss většina krásek. Obvykle neuplyne ani půl roku a všechno je úplně jinak. Svého chudšího a neatraktivního přítele obvykle střídají bohatí podnikatelé a známí sportovci. V kurzu jsou především hokejisté a fotbalisté. Pojďme se podívat, v jakých svalnatých náručích nakonec některé vítězky soutěží Miss skončily...

MUDr. Jan Cimický, CSc.: Proč modelky balí hokejisty a fotbalisty

„Že to tam takto funguje, je pravda. Jestli je to dané nějakou zvláštní afinitou (přirozenou přitažlivostí) modelek ke sportu, nebo zda je přitahují spíš výdělky těchto borců, těžko říct. Možná je to i tím, že jsou to takoví sportovní frajeři a mužné typy. Zkrátka symboly a měřítka nějaké krásy a úspěšnosti. Takže ty modelky a missky si tak k sobě hledají adekvátního partnera.“

A jaké modelky si vybraly jako partnera hokejku či kopačku?

Lucie Váchová Křížková (30) – jachtař David Křížek (42)
Na rozdíl od svých  kolegyň si tato vítězka Miss ČR za rok 2003 nenabrkla zámožné fotbalisty či hokejisty, ale jachtaře Davida Křížka, kterého si před šesti lety vzala.

Klára Medková (31) – fotbalista Radoslav Kováč (35)
V roce 2003 získala titul první vicemiss ČR a zanedlouho sbalila fotbalistu Kováče, který byl v té době na vrcholu své kariéry. Láska jim vydržela, vzali se a mají spolu dva kluky.

Agáta Prachařová (29) – hokejista Jiří Hudler (31)
II. vicemiss ČR z roku 2005 měla se známým hokejistou doma hotovou »Itálii«.. Jejich vztah sice trval tři roky, ale během té doby prožili několik rozchodů. Nakonec dal Hudler přednost Simoně Krainové, což Agáty dodnes nepřenesla přes srdce.

Aneta Vignerová (27) – fotbalista Tomáš Ujfaluši (36)
Miss z roku 2009 rozdává kopačky na počkání. Její postelí prošel například někdejší fotbalový reprezentant  Tomáš Ujfaluši, hudebník David Kraus či zážmový podnikatel Kamil Bahbouch. Ani s jedním nezůstala a pány střídá jako ponožky…

Radka Kocurová  (33)– fotbalista Tomáš Rosický (34)
Půvabná modelka a bývalá televizní hlasatelka počasí, která se v roce 2002 stala II. vicemiss, nakonec Rosického dostala až k oltáři. Mají spolu už i syna.



Autor:  dan

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.