Kristýna Janáčková z Ordinace připustila rok pekla! Pláč a podrážděnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kristýna Janáčková z Ordinace připustila rok pekla! Pláč a podrážděnost

Půvabná Kristýna Janáčková přivedla na svět svého prvního potomka.
Půvabná Kristýna Janáčková přivedla na svět svého prvního potomka. (Aha! - Jan Tůma)

Hvězda Ordinace a Cest domů Kristýna Janáčková (33) loni v únoru porodila chlapečka s téměř šlechtickým jménem Luis Frederik. Po porodu se do práce nevrhala, ale užívala si mateřství. Nyní přiznává, že první rok na mateřské nebyla procházka růžovou zahradou.

„Hodně se mnou cloumaly hormony, takže jsem se opravdu uklidnila dnem, kdy měl syn narozeniny. Nejhorší pro mě bylo šestinedělí. To jsem se tak nějak vzpamatovávala. Ale spíš jsem se vyrovnávala s tím zásahem, porod a vůbec fungovaly hormony a pořád jsem brečela. Byla jsem hrozně k nesnesení,“ říká Janáčková otevřeně na serveru iDnes.cz.

Kromě prudkých hormonálních výkyvů si ale nakonec mateřství užila. Prý se vyklidnila, neřeší hlouposti a žije přítomností. Pořádek si také udělala mezi přáteli. Jak si po porodu povzdychla, její bezdětní kamarádi ji už nikam nezvou. Malý synek jí ale dělá velkou radost. A to dokonce takovou, že ani v nejbližší době neuvažuje o návratu před televizní kamery.

„Syna jsem si užívala, protože to je tak krásný čas a nikdo vám to nevrátí. Mně bylo hrozně hezky a stále mi je. Takže od něj neutíkám do práce. Vracela jsem se po tom půlroce na představení, točila jsem, protože si přece jen potřebujete hlavu vyvětrat a nabít se,“ uzavírá sympatická herečka.



Přečtěte si
mord
29. 3. 2015 • 15:38

A proc nam to sdelujes oxallis?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.