Podivná smrt exmilence Brožové Kovarčíka (†61): Co se stalo v luxusní koupelně a proč ho nikdo nesháněl?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podivná smrt exmilence Brožové Kovarčíka (†61): Co se stalo v luxusní koupelně a proč ho nikdo nesháněl?!

S Kateřinou Brožovou chodil Kovarčík několik let.
S Kateřinou Brožovou chodil Kovarčík několik let. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Martin Sekanina, herminapress.cz,)

Šok pro celý český showbyznys! Multimilionář, producent a mecenáš Peter Kovarčík (†61), bývalý partner Kateřiny Brožové (47), byl v pondělí nalezen mrtvý v koupelně svého luxusního bytu na pražských Vinohradech. Příčinu úmrtí vyšetřuje kriminálka.

„Jeho smrt zavinila zřejmě nešťastná událost . Nejspíš to bude tak, že uklouzl v koupelně,“ řekl deníku Aha! dobře informovaný zdroj. Kovarčík prý upadl a rozbil si hlavu o umyvadlo. Jestli byl po ráně do hlavy okamžitě mrtvý, nebo dlouho umíral opuštěný v bytě, bude jasné až po pitvě.„Včera v dopoledních hodinách vyjížděl i kriminalisté do bytu v Mánesově ulici v Praze 2, kde oznamovatel nalezl mrtvého jednašedesátiletého muže. Přivolaný lékař na místě nedokázal jednoznačně určit příčinu smrti, vzhledem k tomu byla nařízena soudní pitva,“ sdělila Aha! mluvčí Policie ČR Iveta Martínková.

Producent ležel v bytě mrtvý zřejmě několik dní. „Ještě před týdnem jsme spolu seděli a probírali nadcházející Ceny Thálie. Žertoval jako vždycky. Je pravda, že pak jsem se mu nemohl dovolat. Je to pro mě obrovská rána, jsem naprosto šokovaný,“ svěřil Aha! prezident Herecké asociace Jiří Hromada (56). „Mluvila jsem s ním před čtyřmi dny a byl naprosto v pořádku. Měl zrovna dobré období, a nemyslím, že by spáchal sebevraždu,“ řekla se slzami v očích zpěvačka a blízká přítelkyně Michaela Nosková (32), které dělal manažera. „Podle prvotních výsledků bylo cizí zavinění vyloučeno a jako příčina smrti byla předběžně stanovena zdravotní komplikace. Případem se kriminalisté nadále zabývají,“ dodala mluvčí policie a potvrdila tak nepřímo informace Aha!, podle nichž byl Kovarčík v posledních měsících opakovaně hospitalizován. Multimilionář miloval luxusní věci a krásné ženy. „Jsem zdrcena. Je to šok. A je mi to moc líto,“ svěřila se expartnerka, herečka Kateřina Brožová. Jeho smrt zasáhla i Miss Golf Kateřinu Klausovou (22), s níž se producent objevil ve společnosti na letošním udílení filmových cen Český lev. „S Peterem jsem si volala minulé pondělí, pak už nebral telefon. Myslela jsem, že má jen virózu a odpočívá,“ řekla deníku Aha! v slzách. Slovenský producent a podnikatel patřil k dlouholetým přátelům bývalého prezidenta Václava Klause (73). Kovarčíkova firma Teleaxis, letitý partner českého hokeje, byla také spojována s financováním ODS, sponzoroval a organizoval také tenisové turnaje ATP Czech Indoor v Ostravě. Poslední z pěti ročníků měl dotaci milion dolarů.

Jako producent a mecenáš se Peter Kovarčík podílel na muzikálu Mamma Mia!, připravovaném velkofilmu režiséra Filipa Renče (49) o Lídě Baarové a také slavnostním předávání divadelních Cen Thálie, které se budou udílet už v sobotu.



Přečtěte si
dandova
26. 3. 2015 • 09:54

ivo

bella.
25. 3. 2015 • 23:27

spr1 , já vím, viděla jsem fotky, v té době Brožovou nikdo neznal a klenotník Toman už měl jméno

ararat
25. 3. 2015 • 20:28

ty jsi ještě smáčela plíny ....tak co tu meleš?

ararat
25. 3. 2015 • 20:28

Panebože, ta bella. má vkus

ivoadler
25. 3. 2015 • 19:35

Když žena spadne z koně, tak se praští hlavou o noční stolek. Peter tu masturbaci s igelitovým pytlíkem na hlavě nezvládnul. Chtěl si užít a takhle to dopadlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.