Šeredné detaily napadení prince Philipa opilou Camillou: Vzduchem prý létaly tvrdé urážky i láhev alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šeredné detaily napadení prince Philipa opilou Camillou: Vzduchem prý létaly tvrdé urážky i láhev alkoholu!

Otřesné chování Camilly měl údajně na svědomí opět oblíbený gin s tonikem.
Otřesné chování Camilly měl údajně na svědomí opět oblíbený gin s tonikem. (Foto: SW, RT, EPA, koláž Ahaonline.cz)

Týrání důchodců vlastními rodinnými příslušníky není bohužel až tak neobvyklé, jak by si slušní lidé mysleli. Že je to opravdu problém i v lepších rodinách, na to poukazují novináři z magazínu Globe, který zásobuje svět informacemi od zdrojů přímo z Buckinghamského paláce. V hlavní roli alkohol, letitá nesnášenlivost a pochopitelně stará známá Camilla Parker-Bowles (67).

Před nedávnem byl zahraniční bulvár na nohou, když se objevil královnin manžel, vévoda z Edinburghu, s potrhaným uchem a monoklem. Okamžitě se objevily nejdivočejší dohady, co se Charlesovu (66) otci, princi Philipovi (93), mohlo stát. Za vším prý opět stálo nezřízené pití jeho snachy Camilly, když si v jednom ze svých delirií na stařečkovi vylila zlost. Nyní se dostaly na světlo světa neuvěřitelné detaily. Může to být vůbec pravda?


K incidentu mělo dojít, když se zpitá Camilla rozhodla na pár hodin relaxovat a holdovat ginu s tonikem v obývacím pokoji umístěném v blízkosti soukromé pracovny prince Philipa. Ten když ji viděl, kterak se namol válí v křesle, spravedlivě se rozhořčil a okamžitě jí poručil opustit palác s tím, že je pro královskou rodinu "zatracenou ostudou" a nevybíravě se vyjádřil i o svém synovi, že byl takovým hlupákem a pojal ji za manželku. To ovšem vzteklou násosku mělo rozpálit doběla a po vévodovy mrštila lahví ginu přímo do tváře. "Táhni mi z očí, ty starý kozle," řvala prý nepříčetně.
Síla úderu měla starého prince odhodit nazad, až zakopl, spadl a narazil hlavou do židle. To způsobilo onen diskutovaný monokl a roztržené ucho. Krvavou scénu zastavila až výhrůžka ochrankou. Poté měla královna Alžběta II. již poněkolikáté vykázat Camillu z paláce a zakázat jí vstup, ať má záminku jakoukoliv. Následně svolala válečnou poradu s Charlesem a Philipem ve svých komnatách. Tam údajně nakázala synovi, že Camillu nelze omlouvat donekonečna, a ať se s ní rozvede, nehledě na to, kolik to bude stát. Pokud je na celé historii něco pravdy, je s politováním, co musí staří monarchové ve svých letech ještě zakusit.



Přečtěte si
tkac40@...
1. 11. 2016 • 16:58

Škoda je Diany, keďže ten Charles je slabého rozumu!

bella.
25. 3. 2015 • 09:56

rezacek myslím, že takhle by to s těma kolenama moc nechápali, kromě toho ty oči na ni dělal už před tím, než si vzal Dianu. Jedna jak druhá neurotičky.Bůhví co má za povahu on, když je vyhledává. Taky asi nebude nic moc ...

ardaj
25. 3. 2015 • 08:05

...a když se probudili,měli ruku v nočníku

1pravda1
24. 3. 2015 • 19:27

Jak dokáže jedna ženská zničit životy několika lidem. Hlavní viník je Charles - nevážil si hodné ženy a matky svých dětí, tak má za trest tuto ožralou ropuchu.

ararat
24. 3. 2015 • 16:58

"Když vidím její fotku, vždycky jsem si, že na filmu Frost (obr macecha):" Prostě krása. , Carevna !!! "Proboha, Diana nebyl velký mozek, ale ona byla milá Tohle je hloupé a ošklivé stále, na zemi, kde si dát svůj pohled na vaše stará kolena !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.