Muž, který chtěl noži a paralyzérem chtěl sejmout Babiše: "Bude to v jako v Brodu!" pronesl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Muž, který chtěl noži a paralyzérem chtěl sejmout Babiše: "Bude to v jako v Brodu!" pronesl

Andrej Babiš, předseda ANO: „Je to obrovská tragédie, na takové nejsme u nás zvyklí. Chci vyjádřit upřímnou soustrast všem pozůstalým. Je mi to moc líto.“
Andrej Babiš, předseda ANO: „Je to obrovská tragédie, na takové nejsme u nás zvyklí. Chci vyjádřit upřímnou soustrast všem pozůstalým. Je mi to moc líto.“ (Foto pro Aha! – Jan Čada, Petr Malík, Facebook Michal Švestka)

Jak se zdá ministr financí, velkopodnikatel a mediální magnát v jedné osobě Andrej Babiš (60) leží některým lidem hodně hluboko v žaludku. Poté, co někdo jeho ministerstvu adresoval obálku s jedem, se měl na něj na pondělním mítinku chystat ozbrojený muž.

„Vím o tom, bylo to kvůli OKD bytům. Dostal jsem policejní ochranku,“ řekl Blesku Babiš a dodal: „Pan Bakala měl už dávno ty byty lidem darovat. Ti, co to privatizovali, tak vlastně těm lidem ty byty vzali,“ navezl se podnikatel Babiš do podnikatele Bakaly.

Muž, který měl u sebe nože a paralyzér, přišel do Domu kultury města Ostravy, kde se konalo setkání s ministrem a chtěl se mstít za to, že nikdo neřeší jeho problémy. „Obcházel se svým problémem poslance zvolené za ANO, ale neuspěl u nich,“ uvedl pro Primu ředitel ostravské kriminální policie Radovan Vojta.

„Při rozhovoru se svědkyní, která vše později oznámila policii, uvedl, že to bude jako v Brodě,“ upřesnila policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Měl tím zřejmě na mysli masakr v uherskobrodské restauraci Družba, kde v únoru 63 muž zastřelil osm lidí a pak sebe.
Policie muže i ženu, která ho doprovázela, ještě v ostravském kulturním domě zadržela. U muže našla několik nožů a paralyzér. Skončil v psychiatrické léčebně.





Autor:  ph,poe

Přečtěte si
bella.
20. 3. 2015 • 20:57

Babišovi nerozumím, s Balakou má nejspíš pravdu, ale co s tím dělá? Na kandidátku za ANO si dal rádoby sexuoložku válející se v kombiné na bilboardech ( nevím už jak se jmenuje což ukazuje, jak asi důležitá byla )+ Borhyovou st. + Elišku Kaplicka ( co pro Česko nikdy nic nedělala, ani snahu cokoli kromě kšeftu s chobotnicí dělat neprojevila zpoza hranic , atd. Tím bych řekla, že u mě Babiš skončil a porozumět mu nechci.Kromě toho jsem neunesla jeho drzost v v tvrzení, že vstoupil do KSČ, jen na zbožné přání své matky, haha. .No a o straně TOP 09 se Šláfnbergem ani nemluvím .

prroud
20. 3. 2015 • 17:45

Trouba! Nicmene branme a hrejme si hady na vlastnich prsou,ze? ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.