Jan Tříska měl vážnou nehodu! A to se chtěl vrátit do Česka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Tříska měl vážnou nehodu! A to se chtěl vrátit do Česka...

Jan Tříska drží hladovku. Nechce, aby se zapomnělo na zvěrstva komunistů.
Jan Tříska drží hladovku. Nechce, aby se zapomnělo na zvěrstva komunistů. (Aha! - Jindřich Starý)

Konec snů o nové roli v Česku. Jan Tříska (78) měl v Americe těžkou autonehodu a musel vzdát chystané představení v pražském Divadle Na Jezerce.

„V pondělí jsme obdrželi zprávu, že Jan Tříska měl v neděli 15. března v Los Angeles autonehodu, která znemožňuje jeho spolupráci v ČR s Divadlem Na Jezerce,“ řekl serveru iDnes.cz ředitel divadla Jan Hrušínský.

„Chce se mi brečet,“ napsal po incidentu 15. března Tříska do mailu principálovi Janu Hrušínskému (59). „Naposledy jsem boural v roce 1965 pod Barrandovem, týden před premiérou Měsíc na vsi, kde jsi taky hrál,“ zavzpomínal herec.

Připravovaná hra Shylock, s níž už měli domluvených 26 představení Na Jezerce a další zájezdy po celé republice, se musí odložit. „Strašně mě to trápí,“ píše Jan Tříska z léčebného zařízení v Santa Monice. Podle jeho ošetřujícího lékaře ho čekají týdny a možná měsíce rehabilitací. V dohledné době rozhodně nemůže hrát.



Autor:  mpa

Přečtěte si
alusinek
19. 3. 2015 • 21:17

Určitě to přežijeme a vše zvládneme bez něj.Ať zůstane tam kam odešel a sem se necpe.

jity
19. 3. 2015 • 21:10

Asi je to znamení, že má zůstat kde je. Myslím, že to tady bez něj zvládneme, alespoň nebude tady chodit na ples v riflích a kostkované košili. Holt ná má za burany.

babapsi
19. 3. 2015 • 19:46

třískla, jako herec, který by měl ovládat perfektně mateřštinu, už chvíli poté, co ho bylo po odchodu z naší republiky slyšet na Svobodné Evropě měl neskutečný americký přízvuk, jako by byl někde snad 50 let a mateřštinu neslyšel a nemluvil jí, to svědčí o jeho vych.caném charakteru, atˇ jde do pr.dele, a nevrací se ! Dle fotky zhrzený člověk !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.