Hvězda Ordinace Radim Fiala (44): Drastické zranění při natáčení! Video jen pro silné nervy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Ordinace Radim Fiala (44): Drastické zranění při natáčení! Video jen pro silné nervy

Při drsném pádu si Roman Fiala zlomil obě ruce.
Při drsném pádu si Roman Fiala zlomil obě ruce. (TV Barrandov)

Obyčejná jízda na kole se během vteřiny proměnila v tragédii! Radim Fiala (44) neboli doktor Hanák z novácké Ordinace si odskočil ke konkurenci a hned první natáčecí den se zmrzačil! A na několik týdnů byl odkázaný na pomoc druhých.

„Bylo to hrozné. Radim najednou dostal smyk, přepadl přes řídítka, celý se s tím kolem otočil a dopadl bohužel tak nešťastně, že si zlomil obě ruce,“ prozradil deníku Aha! režisér seriálu Stopy života Tomáš Magnusek (30). „Bylo obrovské štěstí, že měl helmu! Nebýt té, nechci ani domyslet, jak by to dopadlo,“ dodal Magnusek, ve kterém by se po hercově pádu krve nedořezal.

„Pan Fiala byl okamžitě převezený do nemocnice, kde mu zasádrovali levou ruku od prstů po rameno a pravou zafixovali ortézou,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Samotný herec nechtěl svůj úraz komentovat. Přesto byl velmi statečný, už po dvou dnech se vrátil na plac. Harmonogram natáčení ale musel být kompletně přepracovaný. Také maskéři měli plné ruce práce se zamaskováním sádry a v některých záběrech toho naopak využili. O tom, jak se to povedlo, se můžete přesvědčit už v pátek ve 20.10 na TV Barrandov. Zlomené ruce se podepsaly také na seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Vynadáno herec od produkce kupodivu nedostal, ale musel se přepsat scénář. „Radimovo zranění žádným způsobem nezkomplikovalo natáčení, ba naopak. Upravili jsme scénář a zlomené ruce zakomponovali do děje,“ prozradila Aha! PR koordinátorka seriálu Alžběta Cimová. „Díly, ve kterých Petr Hanák leží se zraněním v nemocnici, mohli diváci sledovat na přelomu února a března,“ dodala.

Video si prohlédněte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.