Kam zmizel Láďa Hruška? Potají vydělává hezké penízky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kam zmizel Láďa Hruška? Potají vydělává hezké penízky!

Láďa Hruška
Láďa Hruška (Foto: TV Nova, ara)

Zatímco pořad »Levně a chutně « místo Ládi Hrušky (37) už moderuje František Nyklas (49), mistr kuřecích kůžiček se může chystat na kariéru velké filmové hvězdy! Jakmile dal Nově výpověď, okamžitě se mu chystá větší role ve Vánočním Kameňáku.

Hruškova role mluvčího prezidenta republiky Miloše Zemana (70) byla doposud ve scénáři malá. Láďa měl pouze jeden natáčecí den. „Báli jsme se, že když má smlouvu s Novou, může mu to a potažmo nám dělat velké problémy,“ vysvětloval před časem deníku Aha! producent filmu Pavel Pásek (47). Teď je ale vše jinak!
Když se Hruška rozhodl dát sbohem nejsledovanější televizi, okamžitě dostal ve scénáři větší prostor.

„Lidé ho zbožňují a chtějí ho. Byla by škoda toho nevyužít. Stačí trochu přepsat scénář a dát mu víc natáčecích dnů,“ prozradil Aha! tajný zdroj ze zákulisí s tím, že herci mají ve filmu průměrně pět natáčecích dnů. „Za den platím patnáct tisíc korun,“ svěřil Pásek, jehož snímek přijde zhruba na 28 milionů korun.
Pokud by tedy Hruškova role byla rozšířena a exkuchtík by točil pět dnů, přistane mu na kontě pěkných 75 tisíc korun. A pokud chtěl původních 15 tisíc za jeden den Hruška věnovat na charitu, dobročinnost si teď možná rozmyslí. Vařečku vyměnil za šejkr
Kromě toho, že se co nevidět postaví před filmovou kameru, nyní Láďa Hruška našel místo za barem. Za honorář od majitelů podniků po republice se nechává zvát, aby část večera obsluhoval. Známá tvář vždy přitáhne hosty.
Nedávno míchal koktejly jako profík v Poděbradech a lidé na drink od něj stáli ve dvou řadách.



Autor:  mir

Přečtěte si
hrobova
17. 3. 2015 • 09:50

svatá pravda

hrobova
17. 3. 2015 • 09:48

Už mi byl strašně nesampatickej z reportáží, to jeho tady a teď v každé druhé větě byla katastrofa. A popravdě ty jeho jídla uvaří každá ženská, která umí chytit vařečku do ruky. Je vidět, že u nás muže být celebrita každej ňouma.

6010
17. 3. 2015 • 09:03

Ládíku, chybíš nám. Nyklas je strašnýýýýýý. On vlastně nevaří, jen čumí a vymetá cizí byty a pak se tedy nají.Ale vizáží hrůůůůza, není tam pořádně vidět do hrnce, on nedělá nic, jen tam hloupě postává.No to se nedá s panem Hruškou vůbec srovnávat.Ten byl vtipný, dalo se na něho koukat, vše dělal sám a zatím co vařili za Nyklase, tak děs.Nebudeme na to koukat, již ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.