Špotáková o druhém miminku: Po porodu už se vracet nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Špotáková o druhém miminku: Po porodu už se vracet nechce!

Bára s manželem chtějí k Jankovi ještě jedno mimčo.
Bára s manželem chtějí k Jankovi ještě jedno mimčo. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Profimedia.cz, ara)

Brzy to budou dva roky, co má Barbora Špotáková (33) malého synka, jemuž neřekne jinak než Janeček. Její dosavadní život mateřství postavilo na hlavu, jenže sportovní hvězda bez sportu nemůže být. Proto stále aktivně trénuje a závodí, za což se loni odměnila zlatou medailí na Mistrovství Evropy v atletice. Jenže mateřské pudy jsou silné a již začíná pomýšlet na dalšího potomka.

Slavná atletka je v ideálním věku jak pro sport, tak pro rození dětí. Jak to tedy vyřešit? Barbora Špotáková v tom má jasno: "Sourozence plánujeme, ale až skončím kariéru profesionální atletky. Po druhém dítěti bych se nejspíš vracet už nechtěla. Ale kdo ví…," říká tajemně na serveru Maminka.cz.


Zatím se ale intenzivně věnuje synkovi, jehož mámino sportování příliš neruší. "Nejčastěji jsme spolu na Kanárských ostrovech, které jsou poměrně blízko, je to stále evropské prostředí, mají stabilní klima a jsou tam ideální podmínky pro trénink. Jen musím Janečkovi dostatečně spočítat dávky jeho oblíbeného mlíčka," usmívá se Bára.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.