Veronika Freimanová (59) a důchodkyně? Dneska se rovnou umírá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Veronika Freimanová (59) a důchodkyně? Dneska se rovnou umírá!

Veronika Freimanová by do důchodu šla ráda.
Veronika Freimanová by do důchodu šla ráda. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, David Kundrát)

Patří mezi stálice domácí divadelní a filmové scény. Zároveň patří k těm výraznějším tvářím současné televizní tvorby, která se jinak poměrně často vykazuje pochybnými hereckými výkony a tuctovým pojetím. Ve svém věku už by se pomalu cítila na odchod do důchodu. Asi proto, že by si chtěla užívat manžela, za kterého se provdala před dvěma lety.

Veronika Freimanová má s bývalým manželem režisérem Jaroslavem Brabcem dcery Terezu (27)a Markétu (20). V devětapadesáti letech a po dvou dětech by už herečka mohla pomýšlet na odchod do důchodu. Co si o tom myslí? "Začínám po tom toužit!," prozradila se smíchem před časem v rozhovoru pro Květy. "Možná jsme na odchod do důchodu v tomhle věku nastavení. Nebo propadám deziluzím a mám chuť se vším seknout, jít do lesa, uvařit dobré jídlo. Představa důchodu se mi začíná nebezpečně líbit."

Doba se ale mění a nějaká penze není příliš v kurzu. Každý se snaží vydělávat, dokud může, protože na nějaké sociální jistoty ve stáří se člověk při pohledu na živořící seniory spolehnout nemůže. Dnes se žije úplně jinak, než třeba před dvaceti lety. "Žije. Ale opravdu líp? Dneska se do důchodu nechodí, rovnou se umírá. Už mi zemřeli tři spolužáci z konzervatoře. Vladimír Dlouhý, Michal Pešek a Martin Kolár. Všichni byli podstatně mladší než já, to si setsakra uvědomíte krátkost života… Dojde vám, že vůbec „užít si“ život je neskutečný přepych a dar," říká oblíbená herečka.
Díky tomu, že se ve svém věku mohla znovu zamilovat a po zpackaném manželství se znovu provdat za stejně starého architekta Vladimíra Boučka, má důvod k optimismu. I proto, že o práci dvojnásobná vítězka ankety TýTý nouzi nemá. "Já jsem spokojená. Opravdu. Beru život, jaký je, a snažím se nekomplikovat ho sobě ani svému okolí. A nemyslím, že bych se někam šíleně hnala," uzavírá Veronika Freimanová.



Přečtěte si
mord
24. 3. 2015 • 20:20

Ty jsi zase průměrný bulvární žvanil

mord
24. 3. 2015 • 18:06

Predved se ty at se zasmějeme

aveneta
24. 3. 2015 • 16:42

Jako žena tohoto věku vypadá slušně díky nákladné péči a možnostem v plastice, jako herečka opravdu jen slabý průměr.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.