Paroubek se zastal "pavlačové a obskurní" Ornelly: Proti Okamurovi jsou Štikovi čajíček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubek se zastal "pavlačové a obskurní" Ornelly: Proti Okamurovi jsou Štikovi čajíček!

Co řekla Ornella: „Půl roku jsme spolu normálně chodili. Konec přišel, když už mi došla trpělivost s jeho sebestředností. V intimní sféře byl poměrně chladný, spíš mám pocit, že si k sobě hledá hezké holky kvůli image.“
Co řekla Ornella: „Půl roku jsme spolu normálně chodili. Konec přišel, když už mi došla trpělivost s jeho sebestředností. V intimní sféře byl poměrně chladný, spíš mám pocit, že si k sobě hledá hezké holky kvůli image.“ (Foto: Aha! - ara)

Okamura není v posteli nic moc. Tohle řekla »celebritka« Ornella Koktová (21), až ji poslanec dohnal k soudu a teď mu musí dát 150 tisíc korun. Do sporu se vložil i expremiér Jiří Paroubek, který se blondýny nepřímo zastal!

Podle Paroubka je rozhodnutí soudu, že je předseda zanikajícího hnutí Úsvit Tomio Okamura (42) v právu, skandální! „Vzpomínám si, když jsem byl jako český premiér a předseda vlády urážen lžemi často nestoudnými, a u soudu se mi nikdy nedostalo satisfakce. Soudy vždy konstatovaly, že jako politik musím snést více urážek nežli jiní občané a politici,“ napsal v prohlášení.

Bývalý premiér sice považuje hlášky Koktové a její matky Moniky Štikové (42), kterou Okamura taktéž žaloval, za »pavlačové a obskurní«, dodává ale, že se sám japonsko-český podnikatel a politik vyjadřuje občas tak kontroverzně, že výroky dvou blondýn považuje za »čajíček«.


K Paroubkovým prohlášením nechtěl Aha! říci nic poslanec ani vnadná Ornella.
Jak přesně celý konflikt, který vstoupí do dějin jako Tomio versus »štiky«, začal? Před čtyřmi lety řekla Ornella, že s Okamurou chodila, a dodala, že byl v posteli »chladný«. Vztah potvrdila také její matka. On zase opáčil, že s ní vůbec nic neměl a že z něj ona chtěla tahat kreditní kartu.

Obrátil se kvůli tomu i na soud, a jelikož se k němu nedostavila ani jedna z blondýn, byl vydán rozsudek za zmeškání. Teď musí jak matka, tak dcera zaplatit Tomiovi po 150 tisících korunách. A to jsou obě podle informací Aha! švorc!



Přečtěte si
hejhej
16. 3. 2015 • 11:01

radlo: Štiková je hloupá, nic neumí, tak se zviditelňuje trapnými nesmysly. Uhnala Koktu, o kterém veřejnost informovala, že má malého pindíka. Tak se chovají jenom děv.ky .

rydlo
16. 3. 2015 • 09:19

Paroubek asi nemůže stále zkousnout, že se Okamurova strana dostala do PS, zatím co Paroubkova strana Lev, nezískala ani mizerné 1%(0,7). Proč nenapadal Okamuru jaký je už dříve? To je na tom tak špatně, že využil napadání Okamury i přes něco takového jako je Ornella?

majojo
16. 3. 2015 • 06:59

Ale proč by si vymyslela zrovna Okamuru? A Paroubek má svým způsobem pravdu.

dannaa
16. 3. 2015 • 05:41

Každý jsme nějaký, ale vymýšlet si, že s někým spím, může ublížit partnerce Okamury, pokud partnerku má. Pokud to byla pravda ,měly ji obě ženy potvrdit účasti u soudu , což neučinila ani jedna, takže ať platí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.