Znechucený Josef Zíma (82): Za co ten plivanec do tváře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Znechucený Josef Zíma (82): Za co ten plivanec do tváře?

Král české dechovky Pepíček Zíma si nikdy na žádné "techtle mechtle" bokem nepotrpěl.
Král české dechovky Pepíček Zíma si nikdy na žádné "techtle mechtle" bokem nepotrpěl. (ČTK – Josef Nosek, Tomáš Zezulka, ara)

Že byl pozdější dechovkový guru za mlada štramák, jak se patří, to ví každý, kdo někdy viděl pohádku Princezna se zlatou hvězdou, kde ztvárnil postavu prince Radovana. Josef Zíma se díky oblíbenému filmu stal v roce 1959 přes noc hvězdou první velikosti a nestačil utíkat před sexu chtivými dámami. Jak to s nimi tenkrát řešil?

Josef Zíma uznává, že se do hledáčku žen toužících po, kulantně řečeno bližším seznámení, dostal poměrně rychle. "Nějaká sláva byla, ale i kdybych nebyl ženatý, nezneužíval bych takhle popularitu. Ze slávy jsem se nezbláznil a ženské jsem po sobě skákat nenechal," říká stále neuvěřitelně vitální senior na Super.cz. Na slavnou pohádku v souvislosti se ženami vzpomíná jen na jednu a princezna Lada to zrovna nebyla.


"Ženil jsem se právě při natáčení, už asi pět let jsem přitom točil televizi. Myslím si, že v tomhle jsem správný chlap a ten má lovit, a ne nechat po sobě ženské skákat. To bych si raději plivl s odpuštěním do ksichtu, než abych toho využíval," rozhorlil se slavný zpěvák a herec. I když po smrti životní lásky Evy Klepáčové (†79) žije sám a dokonce mu to vyhovuje, se ženami neztrácí kontakt. Se zpěvačkami Yvettou Simonovou (86), Pavlínou Filipovskou (73) a Evou Pilarovou (75) si vždy velmi rád popovídá během řady společných koncertů, které absolvují.



Autor:  moc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.