Monika Absolonová o své dceři: Budu krásná maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Monika Absolonová o své dceři: Budu krásná maminka!

Z Hybernie se rychle přemístila s partnerem do kina, kde na se sebe dívala ve filmu.
Z Hybernie se rychle přemístila s partnerem do kina, kde na se sebe dívala ve filmu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, film Vybíjená)

Musela se rozhodnout. V jeden večer se Monice Absolonové (38) sešly dvě premiéry! Zpěvačka přenechala premiérové představení muzikálu Přízrak Londýna své alternaci a šla se na sebe podívat do kina na Vybíjenou.

„V Přízraku budu mít premiéru v pátek a jsem z toho nervózní, protože jsem to na jevišti ještě nezkoušela. Doufám, že to kolegům nezkazím. Všechny zkoušky oddřela Vanda Károly, tudíž si zasloužila být na premiéře. Tímto jí moc děkuji,“ vysvětlila zpěvačka důvod nepřítomnosti na jevišti Divadla Hybernia.

Místo toho si v klidu užila film po boku svého hokejisty Tomáše Horny (34). „Do divadla jsem šla podpořit kolegy,“ řekla po projekci Vybíjené, kde si zahrála maminku Lindy Bartošové (21). „Kupodivu mi nevadilo, jak ve filmu mluvím, ale spíš jak vypadám. Moc bych si dcerku přála a doufám, že jednou budu krásná maminka,“ svěřila se Monika.




Přečtěte si
ararat
15. 3. 2015 • 22:22

no to je všechno pěkné,ale prostě po čtyřicítce,je dítě v ohrožení a může se narodit poškozené,a říkej si o kráse a všech těch blbostech co chceš,ale 40+20=60,dnešní dospělé děcka se ve 20 drží rodičů jako klíšťata...a teď mudruj...

mord
15. 3. 2015 • 17:24

Zapomněla to ararat

majojo
15. 3. 2015 • 16:24

Ty ale musíš být sebestředná osoba, ne-li přímo kráva. A to není tím, že máš dítě po čtyřicítce. Klidně si žij jak chceš, alwe nepředkládej své krédo jako vzor ostatním.

mariama
15. 3. 2015 • 13:52

Vzdy mne rozesmeji nazory "zkusenych a neomylnych", kteri tolik kritizuji zeny, ktere se rozhodnou mit po ctyricitce dite. Asi malokdo z techto "expertu" si uvedomuje, ze vek je vec relativni.... Nekdo ve triceti je tzv. stara mlada a ve ctyriceti se citi pomalu na duchod a ma zajmy a vzhled babicky. Jsou vsak i jini, kteri jsou mladistvi, vypadaji vyborne, zivota si uzivaji a maji predevsim mladou mysl. Takova zena v petactyriceti vypada o deset let nebo i vice mladsi a na babicku se dalsich patnact, dvacet let neciti. Nechte laskave kazdeho se rozhodnout, kdy si chce sve deti poridit. Zajimave je, ze nikomu tolik nevadi, ze je fura muzu, kteri si kolem sedesatky nebo i o dost pozdeji porizuji deti, ale zeny kolem ctyricitky jsou tolika lidem trnem v oku. Absolonova se mi nelibi ani jako zena a ani jako zpevacka. Nicmene, neni to stara zenska, odepsana na zalozeni rodiny. Vsechny ty obtloustle, casto zanedbane slepice od plotny, ktere mely prvni dite do petadvacitky (casto jeste mnohem driv), at nezavidi tem, ktere se rozhodly v zivote nejdriv neco dokazat, postavit se na vlastni nohy, poznat svet a pote coby dospele, psychicky zrale a financne zajistene zeny se rozhodly si kolem ctyricitky poridit dite. Jsem jednou z nich a jako babicka rozhodne vypadat nebudu. Svou vizazi, velmi mladistvym vzhledem a stihlou, fit postavou strcim do kapsy o patnact let mladsi. Zij a nechej zit!!!

majojo
15. 3. 2015 • 13:11

Tak to abys hodila faldem Moničko. Jednak proto, aby ještě stihla být maminkou, jednak abys byla, pokud to půjde. krásná. Mimochodem- jistá Monika, příjmením Štiková taky vykřikovala do bulváru, že bude krásná(babička). Nepovedlo se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.