Gottová si Karla omotala kolem prstu: Nepochopíte, k čemu ho přesvědčila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová si Karla omotala kolem prstu: Nepochopíte, k čemu ho přesvědčila!

Ivanka má s Karlem velké plány. Nebo on s ní?
Ivanka má s Karlem velké plány. Nebo on s ní? (Foto: Aha! - David Kundrát)

Šokoval i vlastní ženu! Karel Gott (75) byl na premiéře muzikálu Přízrak Londýna tak nadšený z výkonu své manželky Ivany (39), že se rozhodl nazpívat s ní a jejich dcerami Charlotte (8) a Nelly (6) společnou píseň.

„Ivana podala neskutečný výkon. Poctivě zkoušela, a jsem na ni opravdu, ale opravdu hrdý,“ vysekl Slavík pochvalu své pěnici po slavnostní premiéře.„Budu velmi přemýšlet o tom, nazpívat něco společně s mou ženou a i s dcerkami,“ prozradil Gott před šokovanou Ivanou, která o jeho plánech neměla ani tušení. „Budu muset ještě hodně trénovat a cvičit, abych se vedle nich mohl postavit,“ zavtipkoval Mistr.
„Bude to něco jako zpívá celá rodina,“ dodala pobaveně Gottová.




Přečtěte si
street
15. 3. 2015 • 00:33

Machackova-Gottova je tezka zlatokopka a to ze vsude nesoudne vleze - je znamka toho, ze ji to Kaja dopredu diky svemu jmenu i zaridil... Ivana nic poradne neumi, porad jen nekoho kopiruje a pritom byla, je a zustane vlezlou, nesoudnou protekcni panickou a tezkou amaterkou... Domina naridila - Kaja vybavuje - jen aby byl klid... Je to smesne a troufale, jak se takova nemozna kobyla jako Ivana nacpe vsude tam, kam absolutne nepatri... No, aby ˝zahrala˝ opilou prostitutku na to nepotrebuje Ivanuse zadne cviceni - to ma hezky ze sveho zivota nacvicene a taky odzite, Kaja by se hodne, hodne divil, kdyby jen zcasti vedel - co ma tato osoba za sebou... Je to proste hnus!!!

ban09
14. 3. 2015 • 13:33

Však on je taky jen eletrikář a myslím, že by nevyměnil ani žárovku

ban09
14. 3. 2015 • 13:33

Však on je taky jen eletrikář a myslím, že by nevyměnil ani žárovku

bella.
14. 3. 2015 • 12:26

ban09 jasně, to se dá pochopit, jenže ona sama se vidí jinak a okolí ji v tom utvrzuje, protože je to Gottka.Ta holka nemá soudnost a neříkej mi, že ji zkazil blahobyt.Prostě je hloupá, nebojím se říct primitivní.Ale takové si Gott, rač si všimnout, vždy vybíral.Pro mě ani Gott není žádná bedna na myšlení.Talent má, to ano, ale jen na zpěv.Ani jeho obrazy podle fotek neberu JJ jsem hodně kritická, ale nevidím důvod nebýt.

bella.
14. 3. 2015 • 12:21

mandat Do vánoc si Gottovi střinou Louskáčka. Gottka coby Louskáček, Klára a Frantík jejich dcéry a Gott coby strejda. jupíííí, to si dám líbit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.