Marika Gombitová: Ukázala další soukromé fotky a neuvěřitelně potěšila fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Marika Gombitová: Ukázala další soukromé fotky a neuvěřitelně potěšila fanoušky!

Marika Gombitová ve studiu a s milovanými pejsky.
Marika Gombitová ve studiu a s milovanými pejsky. (Facebook)

Dlouho očekávaný návrat Mariky Gombitové zpět na pódia je tu. Zpěvačka s nezaměnitelným hlasem se stále více ukazuje světu a založila si i profil na sociální síti, který zásobuje fotkami, hlavně, z pracovního života.

„Moji milí fanouškové. Těší mě, že Vás mohu přivítat na těchto oficiálních facebookových stránkách, která jsou určené k informování o mém hudebním životě. Děkuji za Vaši přízen a podporu po celý čas, velmi si toho vážím. Mám vás všechny ráda,“ vzkázala Gombitová téměř 20 000 lidí sledující její počínání.

Asi nejvíce se líbila fotka, kde je Gombitová ve studiu a vypadá to, že pilně pracuje na nových projektech. „Pozdravujeme a těšíme se na nové písničky,“ vzkazuje většina fanoušků. Kromě toho uveřejňuje zpěvačka starší retro fotky s kolegy z hudební branže a samozřejmě nezapomíná ani na milované pejsky. Na její fotky se můžete podívat v galerii.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.