Dvojí Felixův metr a vytočená Dáda: Kvůli synovi by se roztrhl, na dceru se vykašlal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvojí Felixův metr a vytočená Dáda: Kvůli synovi by se roztrhl, na dceru se vykašlal!

Kompletní rodina Felixe Slováčka se ve společnosti objevuje jen občas.
Kompletní rodina Felixe Slováčka se ve společnosti objevuje jen občas. (Foto Aha! – Daniel Černovský, herminapress.cz, archiv D. Patrasové)

To je k nevíře! Zatímco maturitní ples své dcery prošvihl kvůli kšeftu, synovu divadelní premiéru si ujít nenechal! Má snad Felix Slováček (71) raději Felixe juniora (31) než Aničku (19)? Anebo si na rozdíl od Dády Patrasové (59), která byla jako správná máma na obou akcích, uvědomil, že udělal chybu?

„Napřed mi to ani nepřišlo, ale když mi Dáda večer poslala do mobilu fotku, jak to Aničce sluší, zamrazilo mě u srdce,“ přiznal Slováček. „Nějak mi došlo, že jsem měl být s ní,“ dodal muzikant, který před několika týdny v den dceřina maturitního plesu raději někde vyhrával i se synem Felixem. Dádu tak na bál nechali jít samotnou, takže na ně byla náležitě naštvaná.


Na premiéru komedie Tři v tom v pražském Divadle Na Jezerce, ve které mladý Slováček hraje roli sluhy Coly, proto dorazili všichni. „Moc se mi to líbilo, hlavně jsem ocenil, že si Felix k roli sám od sebe přidal hraní na sopránsaxofon a klarinet, což představení skvěle oživilo,“ svěřil deníku Aha! polepšený táta.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.