Po rozchodu Michaela Kocába s Lejlou: Jeho děti mu daly jasně najevo, že k ní nepatří! Co vzkazují? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Po rozchodu Michaela Kocába s Lejlou: Jeho děti mu daly jasně najevo, že k ní nepatří! Co vzkazují?

Kocábovy děti už vybrali tatínkovi jinou partnerku.
Kocábovy děti už vybrali tatínkovi jinou partnerku.  (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, ara)

Vztah muzikanta a exotické krásky je u konce. Michael Kocáb a Lejla Abbasová se po pěti letech loni před Vánoci rozešli. Děti muzikanta ale přišly s náhradním řešením, aby táta nebyl smutný.

Podle informací deníku Blesk totiž jeho děti z prvního manželství chtějí, aby se jejich táta opět vrátil ke své bývalé ženě – Američance Marshe, která v Čechách bydlí dodnes a živí se jako instruktorka pilates. Nejstarší Natálie (30), Jessika (28) a Miki (16) prý uspořádali tajné hlasování. A z toho jasně vyplynulo, že chtějí, aby se rodina dala opět dohromady.

Michael Kocáb je po rozchodu s Lejlou velmi smutný, Abbasová sebou navíc při odchodu vzala i syna Davida, takže muzikant zůstal úplně sám. Otázkou ale je, jestli by měla Marsha o nevěrného partnera ještě zájem. Už jednou ji podváděl se zpěvačkou Emily Kinskou, a na vztah s Lejlou Abbasovou přišla také velmi nedůstojným způsobem. Půjčil si od manželky auto a ona tam našla nepříjemné překvapení.

„Když mi ho vrátil, našla jsem v něm mobil. Myslela jsem, že patří nějakému kamarádovi našich dětí, ale Natálie zjistila, že je od Lejly,“ řekla Kobácová před pěti lety.



Přečtěte si
gordon
24. 5. 2015 • 20:36

anezat
11. 3. 2015 • 18:51

Marsha je moc krásná na rozdíl od mladé Abbasové. Slepovaný džbánek vždycky poteče, to jejich děti ještě nepochopily, tak těžko do toho můžou zasahovat.

mekanik
11. 3. 2015 • 16:40

ar-proš?protoš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.