Kateřina Kornová (47) zdravotní problémy: Vyzábla na kost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kateřina Kornová (47) zdravotní problémy: Vyzábla na kost!

Kateřina bojovala s nadváhou a stranila se společenských akcí. Štíhlá jako proutek vyrazila Kornová všem dech.
Kateřina bojovala s nadváhou a stranila se společenských akcí. Štíhlá jako proutek vyrazila Kornová všem dech. (Foto herminapress.cz, reprofoto Česká televize)

Neprožila zrovna pohádkový život! Modelka Kateřina Kornová (47) schytala několik tvrdých ran osudu. Narodilo se jí postižené dítě, přišel rozvod s manželem Jiřím Kornem (65) a pak vlastní zdravotní problémy. Se vším se vypořádala!

Ač je to k nevíře, než začala pracovat jako manekýna, trpěla komplexy ze svého těla. „Měla jsem pocit, že jsem moc vysoká a že nejsem hezká,“ svěřila se Kornová v minulosti. To se změnilo, když ji na ulici zastavil neznámý muž a přivedl ji do showbyznysu. Život jí pak od základů změnila nabídka pracovat u zpěváka Jiřího Korna. „Začali jsme jezdit s Jiřím, a najednou jsem byla v televizi, byla jsem z toho uchvácená,“ zavzpomínala Kateřina.  Jenže působení u Korna ve skupině netrvalo dlouho, a tak Kateřina přijala v roce 1988 zahraniční nabídku. Krátce po revoluci se vrátila zpět do Čech. „Zavolala jsem k Vánocům Jiřímu Kornovi a setkali jsme se na kávu – a najednou byla svatba,“ svěřila Kornová.

Brzy nato se jim narodily dvě děti. První Filip (22), u kterého se krátce po porodu projevila dětská mozková obrna, druhé dítě – Kristýna (21) – se narodilo zdravé. „Filípek nikdy nedospěje, navždy zůstane dítětem,“ prozradila před časem smířeně Kateřina. V poslední době změnila svůj život k nepoznání. Ukončila kariéru komunální političky, kde oddávala novomanžele. Přešla na zdravý životní styl, dokonce ze svého jídelníčku vyloučila veškeré maso až na ryby. Tím se jí povedlo zhubnout 30 kilo a je krásnější než kdy dřív.

Nemocný Filípek

Půl roku po synově narození začala Kateřina pozorovat, že u syna není vše v pořádku. U lékařky padla nemilosrdná diagnoza. Dětská obrna. „V ten moment se člověku zhroutí celý svět,“ popsala své tehdejší pocity Kornová. Jenže k mozkové obrně se v pubertě navíc přidal ještě autismus.

Rozvod

„Zase tolik se toho nezměnilo. Děti naštěstí o tátu nepřišly a nepřestal se s nimi stýkat. Já musela změnit svůj život a začít pracovat. Přizpůsobit život nové situaci. Vrátila jsem se k modelingu, a dokonce se dala na herectví v Divadle Pavla Trávníčka,“ popsala Kornová.

Zase jako proutek

Byly to právě zdravotní problémy, kvůli kterým Kateřina překopala celý svůj jídelníček a stravovací návyky. „Stravuji se zdravě a převážně zeleninou a ovocem. Čokoládu jsem do pusy nevzala už tři roky,“ vysvětlila Kornová, jak dosáhla fantastické postavy. Ještě před necelými třemi lety měla o 30 kilo víc.



Přečtěte si
honza.mlha
11. 3. 2015 • 00:51

amplituda mandatova

honza.mlha
11. 3. 2015 • 00:50

honza.mlha
11. 3. 2015 • 00:50

honza.mlha
11. 3. 2015 • 00:49

ona se taky neprsní že je sama s postiženým dítětem, píšeš zbytečný blábol

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.