Královnin ďábelský plán Kate odrovnal: Do její ložnice vyslala špehy!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královnin ďábelský plán Kate odrovnal: Do její ložnice vyslala špehy!?

Mazaná královna Alžběta získala cenný zdroj důvěrných informací o Kate Middleton.
Mazaná královna Alžběta získala cenný zdroj důvěrných informací o Kate Middleton. (Profimedia.cz)

Kate Middleton má prý zase nervy. Nejenže doslova celý mediální svět řeší její těhotenství a datum porodu, ale nyní má oprávněné obavy, že se zhorší její už tak problematický vztah s britskou panovnicí Alžbětou II. (88). Ať to byla pouhá náhoda nebo mazaná taktika, královně se podařilo získat cenné informátory z bezprostředního Katina okolí. Vzhledem k okolnostem z toho není vévodkyně z Cambridge vůbec nadšená. Co se stalo?

Těhotnou Kate Middleton (33) nedávno opustilo osobní služebnictvo, starající se o pořádek v domě a na zahradě. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby uklízečka a zahradník následně nepřešli do služeb Jejího Veličenstva Alžběty. Williamova manželka se nyní oprávněně obává, jaké klepy z jejího soukromí se k princově babičce dostanou. O něm totiž ví bývalá služka více než je zdrávo, protože měla volný přístup od sklepa po ložnici.


"Mohli by provalit její tajemství královně, se kterou se již opakovaně střetla. Kate se nejvíce bojí špehů ve vlastním domě, kteří by na ni donášeli. Je si vědoma, že jí vladařka plně nedůvěřuje a služebnictvo je královně plně oddané. Kate by kvůli nim mohla upadnout v nemilost, kdyby prozradili něco z toho, co viděli nebo slyšeli," píše se v posledním čísle magazínu Life&Style.
Jinými slovy, Kate se obává, aby se ke královně nedostalo nic z jejích výlevů proti monarchii, panovnici a nevděčným veřejným povinnostem, ke kterým je vévodkyně i v těhotenství nucena. Pokud plán s výměnou služebných skutečně posloužil královně k získání citlivých informací, svědčí to o proradnosti stařenky i o tom, proč nechce Kate svěřit výchovu svých dětí do rukou palácem dosazeného personálu a raději se s rodinnými záležitostmi spoléhá na svou matku Carole.



Přečtěte si
ellka
12. 3. 2015 • 00:05

Kate vedela do coho ide. Pchala sa do kralovskej rodiny a teraz robi zo seba chuderu ze ju cela kralovska rodina iba terorizuje. Asi tiez nebude prave najlepsia povaha, ked u nej sluzobnictvo vydrzalo iba par mesiacov. Podobne pestunky jej syna. Chlapec ma rok a vystriedalo sa ich tam par.

ellka
12. 3. 2015 • 00:02

A coho sa Kate obava? Ked pekne spinka v spalni so svojim manzelom, tak by to malo kralovnu jedine potesit. Jedine zeby to v spalni nebola taka romantika ako to prezentuju na verejnosti

prdyvrdy
10. 3. 2015 • 20:13

já bych jí nechal porodit a pak bych to řešil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.