Sebevraždy školaček pokračují: Po Dominice (†14) a Zdence (†16), které se zastřelily, vyskočila z okna Nina (†14)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sebevraždy školaček pokračují: Po Dominice (†14) a Zdence (†16), které se zastřelily, vyskočila z okna Nina (†14)!

Nina skočila z okna. Bylo jí pouhých 14 let.
Nina skočila z okna. Bylo jí pouhých 14 let. (Foto: Nový čas )

Slovensko truchlí. Během jediného týdne vyhasly životy tří mladých dívek. Nejmladší Nila(†14) skočila z okna, přitom podle nejbližších myšlenkám na sebevraždu nic nenasvědčovalo…

Nina ukončila svůj krátký život v pátek, když byla v době jarních prázdnin na návštěvě dědečka v Trnavě. Lékaři po dívčině pádu ze sedmého patra ještě bojovali o její život, ale Nina svým zraněním podlehla. Měla končit devátou třídu a čekalo ji studium na gymnáziu.

„Nevšimla jsem si, že by měla nějaké problémy. Celá jejich rodina působila šťastně. Je to velká tragédie. Nejhorší pro rodiče je, když musí pochovat vlastní dítě,“ řekla jedna ze sousedek pro server pluska.sk.

Spolužáci mrtvé dívky jsou také v šoku a pořád nechápou, co se s jejich kamarádkou vlastně stalo. Nina prý, stejně jako předchozí mrtvé dívky, trpěla psychickými problémy a docházela k psychiatrovi. „Neumíme si vysvětlit, proč to Nina udělala. Je to pro nás strašná tragédie, Nina byla naše sluníčko,“ řekl zlomený otec dívky pro server cas.sk.

Pro Slovensko je to velká rána a sebevraždy mladých dívek se šíří jako epidemie. Svůj život si totiž v pondělí vzala Dominika (†14) a o pár dnů později se zabila i Zdenka (†16). Obě proti sobě obrátily zbraň a zastřelily se.

Přečtěte si
mak
10. 3. 2015 • 12:45

Na co ti psychiatři teda jsou? Zodpovědnost nula? Kdyby docházela k diabetologovi nebo kardiologovi, tak při úmrtí na danou nemoc by s tím měli problém.

prroud
9. 3. 2015 • 15:48

"....dochazela k psychiatrovi".........no hadejte tedy co se ji stalo,to mely spolecny! A zacnete se zajimat o "Mind Control" !!!! A to fofrem,protoze bude hur!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.