Legendární Sean Connery zemřel: Strašná zpráva se šířila, i když šlo o podvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Legendární Sean Connery zemřel: Strašná zpráva se šířila, i když šlo o podvod!

Sean Connery se stal obětí nechutné kampaně...
Sean Connery se stal obětí nechutné kampaně... (Foto: Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

V sobotu se jako blesk z čistého nebe rozšířila po internetu zpráva, že skotský filmový herec Sean Connery (84), který dlouhodobě trpí Alzheimerovou chorobou, v dopoledních hodinách zemřel. Vzpomínková stránka na sociální síti záhy nabrala na milion "zdvižených palečků".

A vypadá to, že i přes svou chorobu tady Sean Connery ještě mezi námi nějaký ten pátek pobude. Pokud je ovšem pravdivá pověra, že kdo je předčasně prohlášený za mrtvého, dožije se vysokého věku. "Náš milovaný herec navždy odešel. Bude nám chybět, ale nebude zapomenut," psalo se ve falešné zprávě, která zkazila začátek víkendu statisícům hercových fanoušků.


Ne každý ovšem takzvanému hoaxu, tedy nepravdivé masově šířené zprávě uvěřil. Velká část uživatelů sociálních sítí se již s podobnými žertíky setkala, zejména v podobě informací o smrti celebrit. Po krátké době hercovi zástupci definitivně vyloučili pravdivost poplašné zprávy. "Zařadil se na dlouhý list slavných, kteří se stali obětí podobného hoaxu. Je stále naživu a v pořádku, nevěřte všemu, co se objeví na internetu," stojí v prohlášení. To se nám ulevilo!



Autor:  moc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.