"Zelinářka" Miluše Bittnerová: Na tyhle melouny loví pracháče! A daří se jí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

"Zelinářka" Miluše Bittnerová: Na tyhle melouny loví pracháče! A daří se jí!

Miluše Bittnerová a její melouny. Pozorně se podívejte i na pohled dámy za ní!
Miluše Bittnerová a její melouny. Pozorně se podívejte i na pohled dámy za ní! (Showpix.cz)

Místo aby si lízala rány z nevydařeného manželství, Miluška Bittnerová (37) rozhodně neztrácí čas a začala opět randit! Stal se z ní magnet na movité muže.

„Po rozchodu jsem si začala užívat svobody a randím. Hodně mě překvapilo jaký je o mě zájem, zejména mezi zámožnými muži,“ prozradila Miluška, která je právě v rozvodovém řízení po té co jí opustil manžel.

Na nezájem mužů si však rozhodně nemůže stěžovat. „Zvou mě do luxusních restaurací a nabízejí mi společný život. Dokonce se našel jeden, který mi chtěl dávat i měsíční kapesné pokud s ním budu chodit,“ řekla se smíchem Bittnerová, s tím že kapesné i muže odmítla. „Zatím je to vše ale jen na přátelské rovině, nikomu nedávám plané naděje. Ten pravý se ještě neobjevil a asi si na něj chvíli počkám,“ posteskla si herečka, která vzbuzovala na plese Českého Rozhlasu velký rozruch svými šaty, které více odhalovaly, než skrývaly. Její dekolt pány skutečně mocně přitahoval.





Přečtěte si
jity
12. 3. 2015 • 09:42

Tito dva na mysli opravdu nemám, to je vaše věc, že se tady vzájemně urážíte. Bránit se máš právo. Mě vadí jen ty komentáře o tzv.diblících a stařecká seschlost. On je opravdu lepší pohled na mládí, ale zestárnout je snad ostuda?

jity
12. 3. 2015 • 07:29

Samozřejmě, že je to tvoje věc kdo se ti líbí, ale mě vadí ty hnusné urážky a nenávisť hlavně vůči starším lidem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.