Marie Drahokoupilová: Plastika vám nepomůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marie Drahokoupilová: Plastika vám nepomůže!

Málokdo by Marii Drahokoupilové hádal její skutečný věk.
Málokdo by Marii Drahokoupilové hádal její skutečný věk. (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Hvězda filmu Flirt se slečnou Stříbrnou, herečka Marie Drahokoupilová (65) zřejmě ví, jak bojovat s časem! „Žádná plastika nikomu nepomůže, pakliže to bude člověk, který je zlostný a závistivý. Člověk si má uchovat kousek té okouzlené duše.

A to si myslím, že je hlavní recept na to, abychom mohli ten život slušně dožít,“ řekla deníku Aha! herečka, o které se spekuluje, že je pravidelnou návštěvnicí plastických chirurgií.

„Nebudu to komentovat,“ odpověděl na náš dotaz, zda patří Drahokoupilová mezi jeho klientky plastický chirurg MUDr. Jiří Kučera. Ten prý právě může za hereččin mladický vzhled. Sama Drahokoupilová si ze sebe umí dělat legraci. „To, že vypadám dobře, je možná jen optická iluze, protože tady je umělé osvětlení!“ vtipkovala na křtu knihy Luboše Y. Koláčka Šašci a blázni králů stále noblesní herečka.

Ta knihu křtila společně s historikem Zdeňkem Mahlerem, na kterého pěla slova chvály. „Naposledy jsem se Zdeňkem dělala na rozhlase pořad o Vídni. On je specialista na tyto věci a hlavně je to neuvěřitelný vypravěč. Když se podíváte na pana doktora Mahlera, taky mu už není dvacet let a já bych řekla, že po celou dobu, co ho znám, vypadá naprosto stejně a to ho znám už opravdu velmi mnoho let. Myslím si, že je všechno uzpůsobeno tím, jak člověk přemýšlí,“ vysvětluje svůj recept na krásu stále půvabná Marie Drahokoupilová.

16.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.