Uražený princ Charles: Pustil se do těhotné Kate kvůli malému Georgovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Uražený princ Charles: Pustil se do těhotné Kate kvůli malému Georgovi!

Princ Charles má smolíka
Princ Charles má smolíka (Profimedia.cz)

Když malý George (1,5) přišel na svět, radoval se s celým královstvím také jeho dědeček princ Charles (66). Jenomže ten ho teď nevídá tak často, jak by si přál.

Může prý za to hlavně matka vévodkyně Kate (33) Carole (60), která si vnuka doslova přivlastňuje. A Charles žárlí. „Ani mi nedovolí, abych se vídal s vnukem,“ nechal se prý slyšet rozmrzelý následník trůnu. „Carole to chce mít všechno pod kontrolou. Kdy půjde George spát, kdy a co bude jíst. Chová se, jako by byla královna Carole.“



Přečtěte si
popocatepetl
9. 3. 2015 • 07:00

Přesné.

popocatepetl
9. 3. 2015 • 06:59

Tuhle tchýni Carole chudákovi Williamovi nezávidím ani trošku. Cílevědomě mu dceru dotlačila do postele a od té doby vzala řád jejich rodiny pevně do vlastních rukou. Také si ten celebrití statut pořádně užívá do poslední mrtě. Způsobila konec tradičních vánočních zvyků na královském dvoře, způsobila konec letních tradic (dcerušce to nedělalo dobře). Výchovu následníka trůnu vzala výhradně do vlastních rukou - do rodiny bývalého pilota a bývalé letušky by celebrity první kategorie nejezdily, ale takhle jezdí rády, potkají tam nejmladšího následníka trůnu, udělají si s ním selfie, bude se hodit. Až následník doroste, z nich budou starci a budou se dovolávat jeho pomoci ("přece jsme si s vámi, vaše veličenstvo, hráli, už když vám doma vyměňovali plínky!"). William by se měl naučit říkat: "tak dost".

vegeta.
9. 3. 2015 • 00:41

Když někdo skoro vládne zemi, nemusí vládnout citům a mateřským a babičkovským pudům. Na to je i princ krátký

prdyvrdy
8. 3. 2015 • 10:38

no tos mu dal kudlu na krk, že buď se rozejdou nebo se vezmou. A ten tvůj submisák si jí vzal i s celou rodinou. Tak teď si nestěžuj i když tě chápu. Musíš být tvrdej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.