Když nohy Jandovy přítelkyně psaly velké VÉ: Byla to Anife??? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Když nohy Jandovy přítelkyně psaly velké VÉ: Byla to Anife???

Diskutující si myslí, že v klipu se objevila Anife Vyskočilová.
Diskutující si myslí, že v klipu se objevila Anife Vyskočilová. (Foto Aha! - Dalibor Puchta, ara)

Možná mnohým fanouškům Dalibora Jandy unikl kuriózní porevoluční hit s názvem Pusť k milování rádio, kde se objevuje snědá krasavice. Fanoušci se v diskuzi na serveru youtube.com dohadují, zda li se nemůže jednat o Anife Vyskočilovou.

„Pusť k milování rádio, řekla jsi tenkrát poprvé, nohy ti psaly velké vé…“ zpívá zpěvák, který se v českém showbyznysu pyšní největším… chraplákem. A své fanoušky opět dostal. „To je ale výtržník,“ směje se narážce na roztažené ženské nohy jeden z diskutujících.

Ač je Dalibor Janda šťastně ženatý, je považován za jednoho z největších »kaňourů« české hudební scény. A tak není divu, že v klipu z roku 1998 se před tím svléknou rovnou dvě krásky. A jedna z nich, exotická tmavovláska, diskutujícím připomíná bývalou manželku Ivana Vyskočila. „Ty brďo, že je to Anife Vyskočilová?“ ptá se uživatelka s přezdívkou Parnea. Na Dalibora v jeho téměř kaskadérském klipu se můžete podívat pod článkem a poté zakliknout v anketě, jestli vám sexy slečna ve spodním prádle také připomíná Anife. V klipu písně nechybí snad žádné klišé – rádoby luxusní auto, pokus o světáctví v podobě exotické krasavice, špatně zakrytá reklama na čaj a bazének.

Anketa

Připomíná vám dívka z klipu Anife Vyskočilovou?
Celkem 199 hlasujících



Autor:  mpa

Přečtěte si
prdyvrdy
7. 3. 2015 • 18:44

proboha co se do něj navážíš on se přece tím nechlubí, to ho jen šmíruje bulvár a pindá a o tom. Jako zpěvák je výbornej a jak člověk zřejmě taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.