To je rychlost! U Vojtků se už dělí majetek! A Roman slíbil Tereze peníze... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To je rychlost! U Vojtků se už dělí majetek! A Roman slíbil Tereze peníze...

Tereza Vojtková hledá útěchu u neznámého muže.
Tereza Vojtková hledá útěchu u neznámého muže. (Foto Aha! – D. Kundrát, M. Pátek, M. Hykl, P. Machan)

Místo toho, aby se připravovala na náročný porod císařským řezem, musí Tereza Vojtková (34) řešit další nepříjemnosti. Začalo dělení majetku, manželé už dokonce navštívili právníka.

Roman Vojtek (42) si je alespoň vědom své zodpovědnosti k rodině, a když s nimi nemůže být fyzicky, rozhodl se vyřešit alespoň materiální stránku rozchodu. Tereza, která je v devátém měsíci těhotenství a musí brát antidepresiva, se tak alespoň nemusí strachovat, že přijde o střechu nad hlavou.

Rodinný dům v Řitce u Prahy je totiž v katastru nemovitostí psaný právě na Vojtka, jeho cena se pohybuje kolem 10 milionů korun.„Domluvili jsme se na části majetkového vypořádání,“ prozradil Roman Vojtek Blesku s tím, že majetkové vypořádání a dcera Edita (4) jsou momentálně jediná společná témata, která s manželkou řeší.

„Mluvíme spolu hlavně kvůli dceři. A také kvůli vypořádání majetkových věcí, protože to jsem udělat chtěl…,“ řekl herec. „Aby byla Terezka co nejvíc v klidu, tak jsme se domluvili na penězích, které jí budu dávat na obě dvě děti po dobu, než začne pracovat a bude doma. Domluvili jsme se na péči, chci se v rámci možností o své děti starat,“ dodala hvězda seriálu Vyprávěj a Všechny moje lásky.



Přečtěte si
anezat
6. 3. 2015 • 08:48

Na té horní fotce vypadá Vojtková jak k.u.r.v.i.č.k.a z LEO. Když AHÁci nemají Bartošovou, našli si Vojtka a jeho rodinu. Měli by mít ohled na její těhotenství.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.