Čvančarová o ozdobě partnera Čadka: Bylo to dlouhé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čvančarová o ozdobě partnera Čadka: Bylo to dlouhé!

Byt v domě na pražské Malé Straně půjčili Romanovi Jitka Čvančarová a Petr Čadek.
Byt v domě na pražské Malé Straně půjčili Romanovi Jitka Čvančarová a Petr Čadek. (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, D. Malík, A. Malachovský)

Manžel herečky Jitky Čvančarové Petr Čadek je fešák a párečku to spolu náramně sluší. Jsou ale chvíle, kdy se jí tanečník tolik nelíbí. Co o tom říká?

Konkrétně tomu bylo v měsíci listopadu, kdy si někteří muži nechají narůst knír, aby upozornili na rakovinu prostaty a navedli tak ostatní muže k prevenci a větší péči o své zdraví. Dobrý skutek je ale vykoupen vzhledem úchylného německého strejdy.

„Bylo to dlouhé,“ vzpomíná v pořadu Frekvence 1 Čvančarová na dobu, kdy měl její manžel knír. Jinak ona jako ambasador několika neziskových projektů podobné akce samozřejmě schvaluje.



Autor:  mpa

Přečtěte si
kopt
13. 7. 2015 • 18:32

To bude asi tím, že mám hledat blbej. Asi je čeština v Čechách tak nezvládnutelná, že to pravidla českého pravopisu nestíhají. V politice propad, v kultuře taky. Ach jo!

kopt
13. 7. 2015 • 18:24

Co to je hloupej? Hledám na internetu, hledám v českém pravopisu. Kdo je hloupej? Není to nakonec sprosté?

bella.
8. 3. 2015 • 23:49

mord morde, máš to jak přes kopírák a někdy to nesedí . Vysvětli co asi tasshi komu závidí, když řekne, že se Čvančarová předvedla u voleb.To jako že jí závidí, že Čvančarka sympatizuje se Šláfnbergem, potažmo i s jeho ště.tkou Vopěnkovou ? morde, já si nemůžu pomoct, ty jsi prostě a jednoduše blbej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.