Marika Gombitová svého milence zazdila: Ženáč už ji nesměl nikdy spatřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marika Gombitová svého milence zazdila: Ženáč už ji nesměl nikdy spatřit!

Marika Gombitová krátce před nehodou podlehla vyhlášenému sukničkáři.
Marika Gombitová krátce před nehodou podlehla vyhlášenému sukničkáři. (Foto pro Aha! - Andrea Pakesová(www.marikagombitovaofficial.com))

O tom, že byl Milan Drobný (70) jedním z posledních, ne-li posledním z milenců, kterého mohla Marika Gombitová (58) před osudovou nehodou poznat, jsme již v minulosti psali. Nyní však stárnoucí sukničkář prozradil ještě jednu pikantnost, která románek provázela...

K milostnému vzplanutí mezi oběma zpěváky došlo v roce 1980 během společného turné v Laosu a Vietnamu. Když se ukázalo, že pro dvojici není na hotelu dostatek jednolůžkových pokojů, nezaváhal proutník Milan Drobný ani na okamžik. Krásná Marika Gombitová se zkušenému sběrateli skalpů krásek oddávala několik týdnů, než milence po návratu oddělily pracovní povinnosti.


Jenže v té době byl Drobný ženatý s první manželkou Zlatou a doma měl kromě ní i sedmiletou dcerku Míšu a tříletého chlapečka Honzíka. "Já jsem měl tenkrát takovou drobnou chybičku. Byl jsem tak trochu ženatý. Ale nebylo to úplně ono, tak se to jaksi zrodilo," řekl na to konto Milan Drobný pro TV Markíza. Není divu, že se s ním paní Zlata nakonec po dvacetiletém manželství rozvedla. A že důvodem byly časté zpěvákovy nevěry, to netřeba zdůrazňovat.
Když poslední listopadový den roku 1980 zhatila rozlet Mariky Gombitové autonehoda, při níž ochrnula od sedmého obratle dolů, bylo po románku. "Byl jsem za ní v nemocnici, tam mě ještě pustila, ale od té doby už ne, ani na koncert. Chtěla, abych ji takto neviděl," zakončil své vzpomínání na svou dávnou milenku Milan.



Přečtěte si
beruna
3. 5. 2015 • 13:02

Ta fotka je strašná. Vypadá na ní jak nafukovací panna.

kov3
3. 5. 2015 • 11:31

Drobný je drobný aj duchom.... A Marika bola lesbička, o tom sa vie od nepamäti...

ararat
3. 5. 2015 • 10:05

spring1 nezpívá a nevystupuje...to je snad jasné jako že je nebe nad námi...zase píšu o voze a ty o koze,čobolko,víme strupe? lidská zrůda jsi proto že když je někdo vážně nemocný jsi k tomu člověku ohavně drzá a sprostě urážíš,tak proto jsi lidská zrůda...a že M.G. dobře věděla že je ženáč,ale proč to řešíš,když měla haly vyprázdněné tak jsi tátovi lítala ještě v koulích tak mlč sklapni a poslouchej

milosuvadvokat
3. 5. 2015 • 02:32

vole, chtěl bych vidět tebe vozíčkáře jak se s tím smiřuješ, magore

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.