Zpěvačka Petra Janů: Promluvila o novém muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Petra Janů: Promluvila o novém muži!

Petra Janů
Petra Janů (Foto: Aha! - Martin Pekárek)

Před třemi lety zemřel zpěvačce Petře Janů (62) manžel Michal Zelenka (†63) a o novém chlapovi nechtěla ani slyšet. Teď s odstupem času prohlašuje, že lásce se nebrání…

Petra Janů se zúčastnila vernisáže obrazů, kde získala obraz Nevinnost, sama si ho vybrala a je rozhodnuta pověsit si ho do ložnice, aby jí tam dělal radost.

„Nikdo neví, jestli se najde nový muž. Jaro je za rohem a nikdo neví, co se stane,“ odpověděla se smíchem zpěvačka na dotaz redaktora webu super.cz, zda už u ní další muž nemá šanci.

Dobrá nálada z Petry úplně zářila a přiznala, že se byla ohřát na Maledivách, kde nabrala trochu sluníčka. Teď už se ale těší na jaro, a protože je daleko, tak se aspoň usmívá. Když mám blbou náladu, tak se schovám někam, kde mě nikdo nenajde, a vyjdu ven až ve chvíli, kdy se z toho dostanu. S plným úsměvem kráčím dál, abych ještě neudělala radost nějakým škarohlídům,“ dodala závěrem, jak je možné, že je vždy vidět s úsměvem na tváři.



Přečtěte si
babapsi
3. 3. 2015 • 21:02

milá tasshi, anezat odpověděla za mne, také, že máme s Petrou Janů jedno společné - péče o zuby!

jajas
3. 3. 2015 • 18:01

Ach jo, další šedesátiletý "diblík". Nechápu, jak si takové ženské mohou myslet, že když se na ně náhodou přilepí nějaký chlapík (většinou kouloušek - jak se stává), že je to z lásky? To mají v té hlavě vygumováno? Se nechávají co půl roku předělávat na mladou, ale mladé už holt nejsou. Tak by aspoň měly mít rozum, a když už potřebují sex, tak by s tím neměly lézt na veřejnost. Jakápak láska 30-letých kluků k šedesátce? Zelenka se asi v hrobě obrací.....

anezat
3. 3. 2015 • 14:39

Tak, že Petra stále fotografům ukazuje dobrou práci své zubní MUDr.

anezat
3. 3. 2015 • 14:37

Já nevím, ale mně připadá, že pro fotografy dělá stále stejnou grimasu. Vydělá si peníze, které investuje pouze do svého vzhledu, tak je jasné, že všude musí ukazovat dobrou práci zubaře, na tom přece není nic obdivuhodného. Zajímavý je na ní jen hlas, toť vše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.