Chudák režisér Adamec: Rodina mu zmizela za moře a ještě ho to stálo dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák režisér Adamec: Rodina mu zmizela za moře a ještě ho to stálo dům!

Foto z dovolené
Foto z dovolené (Aha! – Marek Pátek, M. Masin, ara)

To že je manželka režiséra Jiřího Adamce s dětmi na Floridě, už se ví. Jejich děti tam studují angličtinu a rodina se tvářila, že nejde o žádný luxus…

Teď ovšem Adamec přiznal, že čtyřměsíční pobyt rodiny za oceánem je drahá záležitost. Mimo nájmu platí tatínek i měsíční výdaje manželky Jany Adamcové a jejich dvou dětí, ty naštěstí nenavštěvují soukromou školu, to by náklady ještě zvýšilo.

Podle nájemní smlouvy, nesmí režisér prozradit, kolik takový podnájem stojí. „Za to by byl dům v České republice,“ nerad prozradil režisér deníku Blesk. „Nebýt dramatického vzestupu ceny dolaru k euru a tím pádem i ke koruně, bylo by to samozřejmě o mnoho příjemnější,“ dodal režisér. Útěchou mu může být, že vzdělání jejich dětí pokračuje zdárně a děti dělají v anglickém jazyce pokroky. Domů za tátou se chystají už 8. března, aby s ním následující den mohli oslavit jeho narozeniny.



Přečtěte si
bella.
3. 3. 2015 • 11:59

bum-bac-bum

mandat
3. 3. 2015 • 08:48

Pro Adamce by bylo levnejsi,kdyby angazoval chuvu z Anglie a deti by se take dobre anucily anglicky. V te Americe se nauci jen ten jejich hrozny akcent a uroven skolstvi je mizerna. Blbec Adamec si mysli, ze si ho ta zenska vzala z lasky ? Ta ho vyzdime jak citron.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.