Jitka Ježková v Počátkách končí: To není pěkný odchod... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jitka Ježková v Počátkách končí: To není pěkný odchod...

Jitka Ježková se stala obětí autonehody.
Jitka Ježková se stala obětí autonehody. (Foto TV Nova)

To je zpráva, kterou asi nikdo nečekal. Zubatá si v seriálu Doktoři z Počátků vybrala úspěšnou podnikatelku Ivu Mackovou v podání Jitky Ježkové (36). Přitom herečka patří v seriálovém městečku k »omladině«.

Neúprosný los scenáristů padl tentokrát na matku dvou dospívajících dětí Jitku Ježkovou. Herečka napřed natočila nervydrásající autonehodu.
Jen co si ale divák zhluboka vydechne, když populární zastánkyně zdravého životního stylu děsivou havárii přežije, přijde další rána. „ Jitka stejně později zemře. Najednou, zčistajasna,“ uniklo ze scénáře televize Nova.
Pro Ježkovou to nebyla dobrá zpráva. Přišla tak o jedinou práci, kterou momentálně má.

Je skvělá dabérka, ale podepsala loni smlouvu s agenturou Manpower, a dostala se tak na černou listinu. Nedostává kvůli konfliktu s dabingovými studii zakázky. Přitom jejím hlasem promlouvaly česky takové světové hvězdy jako například Kate Winslet (39) a Milla Jovovich (39). V oblíbeném seriálu se objevuje jedna dopravní nehoda za druhou a pokaždé má televize k dispozici jednoho pohotového kaskadéra. Ten s blonďatou parukou zaskakoval za Lucii Benešovou (40) a pak i za Jitku Ježkovou. Smrt potkala v Počátkách už muzikanta a hospodského štamgasta Miloše v podání Zdeňka Duška (72). „Bylo mi v té partě dobře, škoda, že jsem musel skončit,“ netajil se herec velkým zklamáním. Není divu, měl 66 natáčecích dnů a za tu dobu se s ostatními sžil.



Přečtěte si
pasadena
2. 3. 2015 • 07:41

Tak nějak mi to nevadí.Ne že bych na seriál tak koukala,ale mě vadí herečky ušišlaný hlas.Jak někde dabuje,tak se nedívám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.