Ivanka Trump o změně svojí víry: Judaismus? Skvělé rozhodnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ivanka Trump o změně svojí víry: Judaismus? Skvělé rozhodnutí!

Dcera Ivany Trumpové přestoupila k judaismu.
Dcera Ivany Trumpové přestoupila k judaismu. (Foto: Profimedia)

Dcera kontroverzního miliardáře Donalda Trumpa (68), Američanka s českými kořeny Ivanka Trump (33), poodhalila své soukromí a prozradila čtenářům, proč konvertovala k judaismu.

K židovské víře ji přivedla rodina. Ne však její maminka Ivana Trump (66), která se narodila ve Zlíně jako slečna Zelníčková ani otec Donald, který má německé předky. Tím člověkem byl manžel Ivanky Jared Kushner (34), kterého si vzala v roce 2009. „Víte, v životě je spoustu věcí, na kterých až tolik nezáleží, ale volba životního partnera je neskutečně důležitá,“ svěřila se Ivanka.

„Bylo to skvělé rozhodnutí! Judaismus klade obrovský důraz na rodinu. Dodržujeme šabat – od pátku do soboty jsme jenom spolu, ani neodpovídáme na telefony,“ poodhalila roušku tajemství svého obrácení na židovství. Rodiče Ivanky se rozvedli, když jí bylo 10 let, a přestože se stýká s oběma rodiči, rozvod ji velmi poznamenal. Ivanka je bývalá modelka, ale v současnosti se věnuje byznysu a v roce 2009 dokonce napsala knihu Trumpové eso: Jak vyhrát v práci i v životě.






Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.