Nevěrný moderátor šel s krásnou blondýnou do sauny: Odpadnul a probudil se vykastrovaný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nevěrný moderátor šel s krásnou blondýnou do sauny: Odpadnul a probudil se vykastrovaný!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak tohle je příběh opravdu jak ze staré bondovky. A kde že se podivná událost odehrála? Samozřejmě v Rusku! V hlavní roli nevěrný moderátor Dmitry (30) krásná neznámá blondýna a sauna!

Takže jak to všechno začalo? Dmitry Nikolajev si popíjel v baru, když k němu přistoupila krásná blondýnka a začala s ním flirtovat. Slovo dalo slovo a po pár drincích si moderátor odvážel svůdnici do sauny. Tam si ještě dali nějaké to pivko, poté se políbili a… To je to poslední, co Nikolajev pamatuje!

Když se totiž probudil, kráska byla pryč a on byl celý od krve! Zoufalý volal doktory a v šoku si myslel, že je pouze pořezaný. Až lékaři mu sdělili, že mu někdo uříznul obě varlata! Policie věří, že se nevěrník stal obětí černého obchodu s orgány. Řez byl totiž proveden naprosto profesionálně, pravděpodobně doktorem nebo veterinářem.

„Muže předtím někdo nadrogoval,“ řekl ruským médiím jeden z ošetřujících. Své manželce Dmitry napovídal, že nutně a promptně musel absolvovat operaci varlat, aby neměla podezření o nevěře. Jenomže pravda stejně nakonec vyšla najevo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.