Monika Marešová rozvod s Leošem neplánuje. Naopak! Strávila u něj noc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Monika Marešová rozvod s Leošem neplánuje. Naopak! Strávila u něj noc

Monika Marešová rozvod neplánuje.
Monika Marešová rozvod neplánuje. (Foto: Profimedia.cz, herminapress.cz )

Manželka Leoše Mareše (38) Monika (40) už léta odmítá rozvod. A to i přesto, že moderátor se k ní zřejmě neplánuje vrátit a randí s mladými modelkami. Proč s ním tedy oficiálně nadále zůstává ve svazku manželském?

Jak Monika prozradila magazínu Sedmička, je to hlavně z lenosti. „Nechce se mi do toho. Mám pocit, že kolem rozvodu je strašně moc starostí. Nechci se scházet s právníky, nechci, aby se v tom šťourala média. Kdybych ale měla partnera, kterému by to hodně vadilo, a byl by pro něj důležitý, asi bych se rozhoupala, ale zatím není důvod,“ myslí si Monika a dodává, že rozvod tedy vůbec neplánuje.

Marešová zvolila kariéru matky a bez vlastního výdělku je odkázána i na to, co ji manžel zaplatí na alimentech. Když si chce tedy dopřát dovolenou, musí se přizpůsobit Leošovi. „Tehdy jsem volala Leošovi, že chci jet s Kubíkem na lyže a jestli by nemohl na jeden den pohlídat Matýska. A on mi řekl, že je ve Špindlu a máme přijet. Tak pronajal větší apartmán a přespali jsme u něj. Neznamená to ale, že bysme se k sobě vraceli,“ říká narovinu Monika. Ta prý spala se synem v ložnici, zatímco Leoš s druhým synem zabral gauč ve vedlejším obývacím pokoji.



Přečtěte si
tacoo
28. 2. 2015 • 23:06

Kdyby Osvald s Marešem měli průměrný český plat, už by dáááááááááááááááávno byly obě rozvedeny. To tu bylo vždy, to není žádná nynější móda. Pokud Soukup zaklepe bačkorama, dědicem je Gábina a děcka. Mareška má také šanci na nemalé dědictví, po rozvodu by neměla nic.

6010
28. 2. 2015 • 10:50

Takových selebrit , co se nerozvedli a mají s milenkami i děti, je.To je dnes velká móda.Chudáci děti, neví čí jsou.Co pane Ondřeji Soukupe a vy další? Ale když to Gábině Osvaldové a i těm dalším navadí, tak holt proti gustu......

japoko
27. 2. 2015 • 10:23

Další zbytečná, neumětelská dorota, kterých je dnes plno!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.