Nejhorší noční můra Partyšové naplněna: Jde o syna Kristiana… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejhorší noční můra Partyšové naplněna: Jde o syna Kristiana…

Gábina Partyšová se synem Kristianem.
Gábina Partyšová se synem Kristianem. (Tomáš Vrbenský / Blesk)

O moderátorce Gábině Partyšové toho bylo v médiích napsáno už mnoho. A nyní přišel čas, kdy si její syn Kristian začne všechno dohledávat a pídit se po informacích. Této chvíle se bývalá manželka Pepy Kokty bála.

Partyšová dělá všechno proto, aby svého syna ochránila. Změnila mu i příjmení, aby měl se svým otcem co nejméně společného. Jenomže do neprodyšné bubliny sladké nevědomosti ho zavřít nemůže. Ve škole mu to jde jedna radost a čtení zvládá na výbornou.

„Domů přinesl samé jedničky. Nejlépe mu jde asi čtení. Dnes už si umí dokonce plynule přečíst noviny. A toho okamžiku jsem se vždycky bála,“ svěřila se moderátorka na stránkách Super.cz.

A protože syna Gábina nemůže hlídat 24 hodin, už brzy si začne číst o mamince, tatínkovi a vlastně i sobě. Kromě toho moderátorka plánuje, jak dlouho ho bude muset finančně podporovat ve studiu na prestižní škole. „Pokud po základce plynule přejde na gymnázium, bude z této školy odcházet a já budu už v přechodu,“ uzavírá Partyšová.



Přečtěte si
lalia
6. 5. 2015 • 10:59

To jsou starosti,proč by musel mít draze placenou prestižní školu za každou cenu ? Že už potom bude v přechodu? To je její věc,takových je mnoho a nikoho to nezajímá.Prostě nafoukaná nána a jiná nebude.

oltec
3. 3. 2015 • 21:25

ty máš veliký problém zapšknutá krá-vo lidušo

oltec
3. 3. 2015 • 21:22

*** byl Kokta ten jí podváděl s nahrblou primitivní Ornelou tak kdo je větší hnus asi bobosa

borka30
3. 3. 2015 • 19:15

V ranním pořadu Snídaně se mně vůbec nelíbí. Nechápu proč ji tam nechávají. Pavel Svoboda se snaží a ona mumlá, kývá tím koňský ocasem. Nepatří do toho pořadu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.