Měli slavit zlatou svatbu, ale manželka (70) mu utekla se zajíčkem! Zhrzený muž (73) si uřízl penis a hodil ho do řeky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Měli slavit zlatou svatbu, ale manželka (70) mu utekla se zajíčkem! Zhrzený muž (73) si uřízl penis a hodil ho do řeky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tento příběh důchodce se zlomeným srdcem je opravdu smutný. Turgut Oymen z Turecka dostal kopačky zrovna v ten večer, kdy chtěl oslavit výročí zlaté svatby se svou milovanou Nese. Ona ho ale ošklivě podvedla…

Čipernou babičku totiž zřejmě její manžel omrzel, a ona si našla milence. Tím byl lékař (55), se kterým se rozhodla zůstat v Istanbulu a k manželovi se nevrátit. Nešťastný muž se tak ve vesnici ve středním Turecku, kde se zrovna nacházel, vydal k řece, kde si uřezal penis a hodil do vody. Krvácející si zavolal záchranku. Lékařům se ho naštěstí podařilo zachránit, a to i navzdory vysokému věku a krvácení.

Záchranáři se ještě rychle vrátili k řece, jestli se jim orgán nepodaří vylovit. Bohužel bez úspěchu. „Lékařům muž sdělil, že se rozhodl zbavit svého mužství, protože se cítil k ničemu a měl pocit, že si už nadále nezaslouží být mužem. Nese byla jeho životní láska a její zradou se cítí být nadobro zlomený. Manželce se párkrát ještě pokoušel volat, ale ona mu oznámila, že je zamilovaná do jiného. Turgutovi se zhroutil celý svět a kromě fyzických zranění se v nemocnici musí vypořádat i s depresí.

Přečtěte si
lesnismes
26. 2. 2015 • 19:21

Je to hned v nadpisu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.