Kapela Chinaski: Splnili jsme si sen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kapela Chinaski: Splnili jsme si sen!

 (Frekvence 1)

Poprocková kapela Chinaski naplnila pražský klub Retro Music Hall do posledního místa. Ačkoliv byste čekali, že fanoušci na téměř půlhodinové zpoždění křtu nové desky budou reagovat nevrle, s prvními tóny bylo vše odpuštěno


„Splnili jsme si sen a nahráli jsme vinylovou desku. Tu tady dneska pokřtíme, ale nejdřív vám ji zahrajeme,“ to byla slova, kterými se Michal Malátný přivítal se svými fanoušky a pokračoval spíše řečnickou otázkou: „Jste pro?“ Celý klub samozřejmě řinčel nadšeným souhlasem a tak kapela rozjela fantastickou show, kterou živě přenášelo rádio Frekvence 1, pořadatel celé akce.

Album Rockfield" na černém vinylu kapele pokřtil rocker Petr Janda a také s nimi vystřihl svou legendární písničku Želva „Já už jsem tejden v Americe, ale byl jsem vrácenej a octnul jsem se tady úplnou náhodou. Do toho zavolal Franta Táborskej a říkal, hele, nepokřtil bys nám desku? A já, no super, já nemám co dělat. Tak jsem tady a je to tady moc fajn!“ vysvětlil svou přítomnost na akci rockový matador Janda. Výběr kmotra ale nejspíš nebyl náhodný, kapela Olympic, jejímž frontonem Janda je, má totiž na svém kontě nejvíc prodaných vinylů v Česku.

Koncert v Retru odstartoval již částečně vyprodanou šňůru čtrnácti koncertů, která končí 5. června. Pro všechny, co se do klubu nedostali a ani nestihli slyšet přenos v rádiu, slibuje Frekvence 1 nahrávku koncertu ještě jednou reprízovat.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.