Odhalené soukromí královských rodin: Bije Alžběta prince Philipa? A kdo je ten andílek na horách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odhalené soukromí královských rodin: Bije Alžběta prince Philipa? A kdo je ten andílek na horách?

Různé generace, různé starosti
Různé generace, různé starosti (Foto Profimedia.cz)

Domácí násilí v britské královské rodině? Skoro to tak vypadá. Obří monokl a pohmožděné ucho prince Philipa (93) by mohly vzbudit pochyby, zda ho náhodou jeho žena Alžběta II. (88) za silnými zdmi Buckinghamského paláce nemlátí!

Zvlášť když vévodu z Edinburghu zdobily podobné podlitiny už v prosinci – to se pro změnu s chotí vrátili z vánočních prázdnin v Sandringhamu… Důvod ale bude jistě spíš zdravotní, vždyť vévoda je vůbec nejstarším mužem v historii britské královské rodiny! Aby ale přežil svou tchyni Alžbětu (†101), královnu matku, anebo švagrovou, princeznu Alici (†102), musel by žít až do roku 2022, resp. 2023...

To ve švédském královském paláci panuje jiná atmosféra! Nejen králi Karlovi XVI. (68) tu rozdává radost jeho vnučka, maličká vévodkyně Estelle. Dcerka princezny Viktorie (37) předevčírem oslavila teprve třetí narozeniny, ale už se prohání na lyžích! A ač je z oficiálních portrétů zřejmé, že sebou občas žuchne, celé Švédsko ji miluje. Aha! Víte, že...
...Alžběta a Philip se vzali v roce 1947, v té době byl švédskému králi Karlovi XVI., dědečkovi princezny Estelle, pouhý rok?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.