Pravý Jim Carrey komentuje svého dvojníka na Českém lvu: Teď se pořadatelé budou cítit ještě trapněji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pravý Jim Carrey komentuje svého dvojníka na Českém lvu: Teď se pořadatelé budou cítit ještě trapněji!

Hari Zinhasovic - "dvojník" Jima Carreyho
Hari Zinhasovic - "dvojník" Jima Carreyho (Reprofoto: ČT, Profimedia.cz, ara )

Geniálnímu komikovi Jimu Carrey neušlo, jaký se na předávání Lvů stal trapas. Jan Svěrák, Lucie Výborná i výkonná ředitelka Akademie Tereza Rychnovská bez uzardění tvrdili, že na cenách objevil opravdu on. Pravdou bylo, že se jedná o jadrně se vyjadřujícího Hariho Zinhasoviče.

Carrey je jako hvězda první kategorie na podobné vtípky zvyklá, takže na svém Twitteru to zhodnotil dvěma větami a vtipem sobě vlastním. „Podívejte se! Jsem zajímavější než Oscaři, a to jsem sebou akorát fláknul na gauč a pojídám brambůrky,“ a připojil odkaz na zahraniční anglický web, který o megatrapasu informoval.

A zatímco opravdové hvězdy to berou s nadhledem, čeští organizátory se topí v bahnu ostudy. „Podívejte se na fotku slavné herečky Renée Zellwegeer. Já osobně můžu říct, že jsem si prostě řekla, že je špatně přešitý. Oni to zařídili tak, aby vběhl na jevišti ve chvíli, kdy jsme všichni už seděli v hledišti, byl v doprovodu bodyguardů, nebyla šance se s ním setkat před tím. Jejich přání bylo, že on přiběhne rovnou do lóže, pak vběhne na jeviště a pak zase odběhne. Měli to opravdu promyšlené do posledního detailu,“ snaží se Rychnovská žehlit na stránkách lidovky.cz.



Přečtěte si
pravlast
24. 2. 2015 • 11:46

Geniální komik? nebo trapney šashek?AHA opět PERDLÍ-Carrey je ZVYKLÁ-geniální redakce,fuckt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.