Rychtář se topí v penězích: Říčanský démon si měsíčně přijde na pěknou sumičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rychtář se topí v penězích: Říčanský démon si měsíčně přijde na pěknou sumičku!

Vdovec se zvukařem Standou již nekamarádí. Dozvídáme se proto na Rychtáře zajímavé věci.
Vdovec se zvukařem Standou již nekamarádí. Dozvídáme se proto na Rychtáře zajímavé věci. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Po nekonečné řadě extempore Josefa Rychtáře (56) následující po smrti Ivety Bartošové (†48), zaznamenal podnikatel určitý úbytek klientů jeho bezpečnostní služby. Není divu - ne každý chce být spojován s člověkem, kterého mnozí považují zodpovědného za smrt nešťastné zpěvačky. O jeho podnikání a příjmech se rozpovídal jeho bývalý poskok, dnes spíše Brutus Standa Lysý. A podle něho si vdovec vůbec nežije špatně!

Zvukař Standa po dobu své služby u páně Rychtáře nakoukl pod pokličku různým detailům života svého pána a to se nyní zuřivému podnikateli nevyplácí. Podle něho přišel přibližně o patnáct klientů, z nichž některé firmy byly i větší a sypaly mu do pokladničky až šest tisíc měsíčně. "Rychtář tak přichází o padesát až sto tisíc korun," tvrdí Standa v Sedmičce. Nechce být úplně konkrétní, protože ctí firemní tajemství, ale naznačuje, že pan Josef má dnes okolo stovky klientů, jejichž počet klesá.


Lysý na vlastní oči viděl, jaké platby přicházejí na účet říčanské firmy a tvrdí: "Měsíční obrat jeho firmy se pohybuje přes dvě stě tisíc korun. Řekl bych, že spíš dvě stě padesát. A náklady nemá skoro žádné - jenom pohonné hmoty za výjezdy, patnáct tisíc dává synovi Honzovi jako výplatu plus provoz říčanského baráku a firmy." I s leasingem za dosud nesplacené auto, které daroval Bartošové, si Rychtář přijde na celkem slušnou měsíční částku. "Když budu hodně při zemi, tak mu měsíčně sto až sto padesát tisíc čistého zůstane," říká bývalý kamarád.
Na Rychtáře toho ví podle svých slov poměrně dost, ale všechna svá esa z rukávu ještě nevytáhl: "Když mu teď položím firmu, tak mi nebude mít z čeho zaplatit odškodné za tu autonehodu, která se nám přihodila jeho vinou cestou z Frenštátu do Prahy." Bartošová tenkrát skončila s pohmožděninami v nemocnici, další dva zranění včetně Lysého pod příslibem tučného odškodnění podepsali revers. Rychtář měl totiž obavy z trestního postihu, který mu hrozil. Podle informací Super.cz byl v době nehody pod vlivem alkoholu.



Přečtěte si
pozorovatel2013
1. 3. 2015 • 10:44

a jeho neteř Monika si vozí zadek v bouráku, to je asi po Bartošce.

nicnezpravda
27. 2. 2015 • 17:22

Ne,proto měl už dřív Rychtář zástupce co maturitu měl,ale ten už s ním dávno skončil..

prasulka
26. 2. 2015 • 23:47

prasulka
26. 2. 2015 • 23:44

bella.
26. 2. 2015 • 23:13

nicnezpravda a bez maturity ji zastupovat nemůže ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.