Chemoterapií oslabený Jiří Bartoška: Kouří a pije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chemoterapií oslabený Jiří Bartoška: Kouří a pije!

Jiří Bartoška s kouřením nepřestal...
Jiří Bartoška s kouřením nepřestal... (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl)

Jen málokdo čekal, že se herec a ředitel karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška (67) objeví na vyhlášení filmových cen Český lev v pražském Rudolfinu. Se svým zdravotním stavem riskoval a choval se, jako by rakovina neexistovala!

V doprovodu manželky Andrey (63) dorazil na ceremoniál Bartoška, který už od podzimu bojuje s rakovinou kvůli nádoru v mezihrudí. Mezi kolegy tím způsobil obrovský rozruch. Došlo i na slzy dojetí.

„Moc jsem se na dnešní večer těšil, hlavně na své přátele,“ řekl deníku Aha! hned po příchodu herec. Když čelil velkému zájmu, vypadal vyrovnaně, ale ihned po skončení přímého přenosu odešel do uzavřené zóny, aby se skryl před objektivy.

„Na panu Bartoškovi nebyla jeho nemoc znát. Bylo vidět, jak moc je šťastný a užívá si společnosti, která na něm doslova visela,“ prozradil deníku Aha! jeden z přítomných hostů, kteří byli překvapeni, že vidí herce kouřit a pít alkohol. „Popíjel víno a kouřil jednu cigaretu za druhou,“ prozradil jeden z nich. Fotografové však do sálu neměli vstup...

Náštěva velké akce však s sebou nese i značné zdravotní riziko. Člověk s oslabenou imunitou po prodělané chemoterapii, je daleko náchylnější chytit nějakou virózu. „Toho se opravdu nebojím,“ prohlásil ale Bartoška. Odcházel až po jedné hodině v noci. V závěsu manželky pak zamířil pěšky k domovu, má to od Rudolfina jen pár set metrů. Bylo zřejmé, že je evidentně šťastný a plný krásných dojmů.

Řekli o »Barťákovi«:

Herec Miroslav Donutil (64): „Mám ohromnou radost, že Jiří dorazil. Hodně se s ním potkávám i v poslední době. Pracujeme spolu na namlouvání cestopisů, věřím, že bude v pořádku.“

Herec Bolek Polívka (65): „Věděl jsem, že sem dnes večer dorazí. Před pár dny jsme si volali a jsem rád, že jsme ho tu viděli. Je plný energie, a to mě těší na duši.“

Herečka Eliška Balzerová (65): „Moc ti to sluší, ráda tě vidím,“ špitala do ucha Bartoškovi se slzami v očích dojetím, že vidí svého kamaráda.



Přečtěte si
franta15
8. 8. 2015 • 01:17

Jak dlouho nás tady ještě bude otravovat tou svojí "slávou? Doufám v "boží pravedlnost".

franta15
8. 8. 2015 • 01:14

Bartoška je nezodpovědný puberťák, který si nezaslouží pomoc lékařů. Je závislý na cigaretách i alkoholu, ale spousta normálních lidí s rakovinou se to snaží řešit. Mohl by kouřit a chlastat doma, ale on provokuje na veřejnosti, čímž dává najevo že on si bude dělat co chce. Být jeho manželkou tak bych mu tuto aroganci zarazil. Jenže jeho Andrea je pěkná slepice. Ať on dělá co chce, ona je poslušná ženuška, která se ho drží jak... /známé pořekadlo/. Takovýmto lidem by měli dát jejich léčbu zaplatit ze svého, je to mrhání peněz které se nedostanou pro ostatní, kteří dodržují příkazy doktorů. A další věc - to strašidlo s výzorem bezdomovce nám chce taky ukázat, že se musíme dívat na ten jeho příšerný vzhled, ať se nám to líbí nebo ne. Starý trapoš- tento intelektuál!

kukulin
2. 3. 2015 • 08:11

Pan Bartoška je nemocný člověk, ale pokud dělá takováhle věci, tak by si měl celou léčbu platit sám. Možná by na cigarety už neměl.

ararat
23. 2. 2015 • 20:51

rozkaz tajtrlíku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.