Zagorová v krvi - Traverza jí rozrazila hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zagorová v krvi - Traverza jí rozrazila hlavu!

Hana zagorová
Hana zagorová (: Archiv)

KROMĚŘÍŽ – Proud krve, slzy, křik o pomoc a převoz do nemocnice! Tak vypadal pondělní večer zpěvačky Hany Zagorové (60)! Hanka si totiž během vystoupení v Kroměříži rozrazila čelo a hlavu o traverzu na portále a celá od krve musela být převezena na pohotovost!

„Mám teď v hlavě dvanáct stehů a čeká mě další vyšetření hlavy,“ potvrdila deníku Aha! unavená Zagorová, která strávila v nemocnici noc, další koncerty a vystoupení tento týden zrušila a urychleně byla převezena zpět do Prahy.

Podle očitých svědků byla situace velmi dramatická! „Hanka dozpívala písničku a na jevišti ji měl vystřídat její host Petr Rezek. Hanka špatně vidí, a tak když z pódia odcházela mezi černé závěsy, netrefila se mezi ně, zapletla se a přepadla na traverzu za těmi závěsy,“ popisuje Hančin krvavý karambol účastník koncertu.

„Hlavu si rozsekla nadvakrát, na čele a ve vlasech, krev z ní crčela doslova proudem. Křičela o pomoc, až z toho tuhla krev v žilách, ale lidé byli v šoku. Mysleli si nejdřív, že je to nějaký žert, součást představení,“ řekl deníku Aha! jeden z diváků. Koncert se samozřejmě zrušil a zpěvačku odvezli na pohotovost do nemocnice. Tam Zagorová strávila část noci, absolvovala řadu vyšetření a hlavu i čelo jí sešili dvanácti stehy.

„Ano, zapletla jsem se při vystoupení do šňůry a rozrazila si hlavu o portál. Další koncert v Šumperku se zrušil, a kdy budu mít další, ještě nevím. Ve středu mě čeká další vyšetření,“ popsala včera deníku Aha! své zranění sama Zagorová ještě z auta, kterým ji domů do Prahy odvezla její vokalistka Lída Nopová. A kdo se o Hanu bude starat doma? Její přítel, zpěvák Štefan Margita ne, protože ten je na koncertě ve Španělsku. Deník Aha! ho tam zastihl v přípravách na koncert, o Hančině zranění ale už věděl. „Vím o tom, šili jí hlavu,“ smutní Margita.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.