Hvězda Ordinace Filip Čáp: Vyslýchala ho policie! Kvůli zpronevěře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Hvězda Ordinace Filip Čáp: Vyslýchala ho policie! Kvůli zpronevěře

Filip Čáp
Filip Čáp (TV Nova)

Chtěl zneužít jeho popularity. Filip Čáp (43), který hraje v oblíbeném seriálu šéfa záchranky Pavla Strnada, musel vypovídat na policii. Neznámý muž manipuloval jeho jménem.

Přitom se vůbec neznali. „Viděl jsem ho jen jednou v životě,“ vysvětlil herec. „Oslovil mě, zda bych na dětském táboře mohl tři dny bavit děti povídáním o herectví a dabingu. Souhlasil jsem, ale on se potom už neozval,  tak jsem to pustil z hlavy,“ říká Čáp.

Na muže si vzpomněl, až když ho policie požádala o svědectví v kauze zpronevěry. „Ukázalo se, že onen pán podvodně vylákal z rodičů asi 17 dětí přes 100 000 korun. A žádný tábor nezorganizoval. Přitom je podle policistů v podmínce, takže trest bude zřejmě o to vyšší. Prý může dostat až pět let,“ dodal herec, který ve středu vypovídal na policii.

Nebylo to přitom poprvé, co ho někdo oslovil. „Slečna Lucie, která vyrostla v dětském domově v Tuchlově, mě požádala, abych se stal patronem domova. Rád to udělám,“ slíbil herec.

Autor:  hoh

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.