Zlomená vdova Pawlowská na svých narozeninách: Chtěla spáchat sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zlomená vdova Pawlowská na svých narozeninách: Chtěla spáchat sebevraždu!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Foto FTV Prima, ara)

Pokud ztratíte svého blízkého, je těžké znovu a znovu prožívat okamžiky, kdy vám byl obvykle nablízku. Stejný pocit měla i spisovatelka Halina Pawlowská (59) na oslavě svých narozenin. Ty si kvůli vzpomínání na milovaného manžela Zdeňka (†60) nemohla pořádně užít a dokonce měla myšlenky na sebevraždu!

„Měla jsem totiž narozeniny. Ten den byl slunný a krásný a mí milí přátelé mi dávali dárky, na kterých bylo vidět, jak moc se snažili, aby mi udělali radost. V mé duši byl přesto stín. Pochopitelně. Byly to mé první narozeniny v mém novém životě. V mém životě, ve kterém už nemám svého manžela, kterého jsem si vybrala před skoro 38 lety,“ přiznává Halina ve svém fejetonu v magazínu Glanc.

Pawlowská přišla v krátké době o manžela i maminku a ani pracovní kolotoč plný hraní, vaření v televizi a psaní knížek ji nezbaví myšlenek na své milované. !Byly to mé první narozeniny, kdy jsem věděla, že nás bude sedět u stolu o jednoho míň a že už nikdy nebudu pro žádného muže „ta nejdůležitější žena – matka jeho dětí“. Ach jo! A když jsem si to takhle zbilancovala, tak jsem ztratila zájem se usmívat i plánovat a radovat se, že je venku hezky a že začalo jaro. A říkám upřímně, že jsem byla jen krůček od toho, abych našla všechny ty léky, které mému manželovi nepomohly, a spolkla je, aby mi pomohly tam, kde bych svého muže mohla eventuálně potkat,“ říká otevřeně s tím, že tahle myšlenka trvala opravdu pár vteřin a patřila k těm opravdu depresivním.



Přečtěte si
meibes
26. 2. 2015 • 13:11

Na jednu stranu - lidi které živí xicht, tak ho prostě ukazovat musí .... Ale uznejte, že bulvár dělá z komára velblouda, z prdu kuličky a z hovna zlatý šperk ...Bulvár se musí něčím živit, a spousta z těch co se v něm objeví na žaloby nemají ani čas, ani nervy, nehledě že by to bylo další sousto a další titulky a diskuze ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.