Trable zrzky Marie Doležalové alias Saši z Comebacku: Slabosti zmatené a lehce výstřední krásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trable zrzky Marie Doležalové alias Saši z Comebacku: Slabosti zmatené a lehce výstřední krásky

Marie Doležalová už roli jednoduché Saši poněkud odrostla...
Marie Doležalová už roli jednoduché Saši poněkud odrostla... (Foto: Filip Matušinský, Tv Nova, ara)

Zrzka Marie Doležalová (27) už dlouho touží zahrát si roli femme fatale a pořádně tím někomu zamotat hlavu. To se jí zatím ještě nepodařilo, momentálně září v komedii Eva tropí hlouposti. V soukromém životě se raduje z lásky, kterou našla u o pět let mladšího partnera.

Život mladé herečky je poměrně komplikovaný, vzhledem k jejím slabým stránkám, které herečka netají a mluví o nich naprosto otevřeně. „Rychle myslím, to je pravda, někdy až moc. Často se taky zamyslím natolik, že přejedu zastávku, kde jsem měla vystoupit,“ přiznala Marie v rozhovoru pro časopis Elle.

Další věcí, kterou si Marie sama znepříjemňuje život je to, že často ztrácí věci, které se pak ale zase najdou, protože je prostě někde zapomene. Se svojí roztěkaností už se obrátila o pomoc dokonce i na terapeutku. Ta jí s jejím trápením pomáhá a mladá herečka se za to vůbec nestydí. Doležalová věčně září jako sluníčko a je velmi bezprostřední. Ve volných chvílích píše vtipný blog určený hlavně hercům, ale pobavit se jeho čtením může samozřejmě každý. Bezprostřední jsou i její texty plné inteligentního humoru. „Zjišťuju, ale že bezprostřednost není úplně obvyklá,“ prozradila v jednom z rozhovorů.

 



Přečtěte si
monza
22. 2. 2015 • 08:42

Je to hezká,mladá holka. Dělá ale chybu,když se se svými "problémy" svěřuje šupákům z bulváru.Vše použijí až to bude nejméně čekat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.